Gratis!
Locatie Zaal
Datum do 22 aug'19
Zaal open 22:00
Aanvang 22:45

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Iedere keer na afloop van Palm Parkies op het Wilhelminaveld kan je in Gebouw-T weer genieten van een gratis ZOMERCONCERT! Op het affiche: Black Leather Jacket en Psyso. Het T-Café is al vanaf 20.00 uur geopend en vanaf 22.00 uur gaat de zaal open. Rond 22.45 uur start het eerste concert.

Je rock-‘n-roll loepzuiver en onversneden? Met het Antwerpse drietal Black Leather Jacket ben je aan het juiste adres. Overstuurde gitaren, pompende baslijnen en explosieve drums … maar vooral heerlijke songs, die rijkelijk refereren naar helden als Ty Segall, The Hives, Black Rebel Motorcycle Club én Black Sabbath. De band schopt het met ‘Troublemaker’ in 2017 tot de finale van De Nieuwe Lichting op Studio Brussel. Er wordt daarna intensief getourd, en zalen en festivals over het hele land worden platgespeeld. In 2018 trekt het trio zich terug in de GAM Studios voor de opnames van hun debuutalbum. En dat wordt een bijzondere plaat: de band verlaat definitief de platgetrede paden van de Vlaamse polderrock en ontwikkelt een eigen, internationaal klinkende sound: heldere garagerock, punk en rock ‘n’ roll: gebald en nijdig maar tegelijk gelaagd en intelligent. Luister maar naar single ‘Village People’ met de volumeknop op 11 en probéér dan maar eens niét met gebalde vuist in de lucht je woonkamer of keuken rond te hossen.

De finalist én winnaar van de publieksprijs T-Strijd 2019, PsySo daagt je uit om je ware zelf via psych indie rockmuziek te zien. Terwijl andere psychedelische rockbands meestal hun luisteraars door diepe reizen zetten, wil PsySo de psychedelische boodschap vertalen in duidelijke nuttige lessen.