Locatie Zaal
Datum za 29 apr'23
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00
Genre Rock

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Wild Romance van Herman Brood terug? Wild Romance is al 10 jaar terug!

Sommigen zullen zelfs zeggen dat ‘the Wild Romance van Herman Brood’ nooit is weggeweest. Maar wie aan de Wild Romance denkt, die denkt in eerste instantie toch aan de gouden periode van eind jaren zeventig en begin jaren tachtig. Herman Brood en his Wild Romance groeiden uit tot Rockstars zoals Nederland nog nooit had gekend, met albums als Shpritsz – Cha Cha en succesnummers als Saturday Night, Dope Sucks, Rock & Roll Junkie, Never Be Clever. Het was Sex, Drugs, Rock ‘n’ Roll en een hoop opwinding als Wild Romance op het podium stonden met Dany Lademacher, de door de wol geverfde gitarist uit België die even hard rockend als subtiel swingend uit de hoek kon komen en David Hollestelle die net zo venijnig kan riffen als hij eruit ziet…

SHPRITSZ & HITSZ TOUR
De legendarische band Wild Romance die rockgeschiedenis schreef en nog steeds schrijft, brengt een Hommage aan het meest iconische en spraakmakende platina album van Herman Brood & His Wild Romance ‘SHPRITSZ’. Wild Romance speelt dit sensationele album integraal live aangevuld met vele andere Herman Brood TOP HITSZ en natuurlijk hun hedendaagse hits. Het gaat absoluut één groot feest der herkenning worden met al die fijne herinnering, maar ongetwijfeld ook alle emoties…

Wel, anno 2023 heeft de Wild Romance the best there is aan boord:
Dany Lademacher – Gitaar & Vocal
David Hollestelle – Gitaar & Vocal
Otto Cooymans – Toetsen & Vocal
Jo De Roeck – Lead Vocal
Gee Carlsberg – Bas
Jan t ‘Hoen – Drums

T-Gesprek met Wild Romance door Willem Jongeneelen
Voorafgaand aan het concert van Wild Romance gaat muziekjournalist Willem Jongeneelen in gesprek met de band. Wil je hier bij zijn? Stuur een mailtje naar info@gebouw-t.nl.

Support Act: BUNKER

BUNKER is een moderne rockband die draait om gepassioneerde en pure muziek maken! Met invloeden van verschillende 90’s en 00’s bands zoals Oasis, Nirvana en Arctic Monkeys creëert BUNKER een sound die je op het puntje van je stoel laat zitten! Door hun inspiraties uit eerdere decennia te verwerken in moderne rock heeft de band een unieke maar krachtige sound! De West- Brabantse rockband bestaat uit 4 jonge gasten die allemaal dezelfde visie hebben: zoveel mogelijk mensen overtuigen van hun muziek!

De band is in 2021 gevormd in Bergen Op Zoom en bestaat uit Joep Wille (vocals, basgitaar, songwriter), Skip Verhoeven (lead gitaar), Damian Kunath (Drums) en Liam Goddrie (ritme gitaar). Al de bandleden zijn ervaren muzikanten en hebben al veel opgetreden. Zo heeft BUNKER in 2022 meegedaan aan “De Grote Prijs van Dordt” in Bibelot en aan de bandwedstrijd “Doe Maar Vet”, hier hebben ze zowel de jury- als de publieksprijs gewonnen waardoor ze weer op mooie festivals mogen staan! Ook hebben ze in De Helling gespeeld in Utrecht en in veel lokale muziekcafé’s!