Locatie Rabozaal
Datum vr 03 mei'19
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00
Genre Themafeest
Tickets:
Early Bird € 10.00
Rabobank Actieticket € 7.50
Normale ticket € 14.00
3+1 Gratis € 42.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten
koop tickets

So you Wannabe a Superstar and live large? Het wannabe-gevoel is altijd sterk aanwezig geweest in ons. We herinneren ons allemaal wel een optreden op school met je vrienden en vriendinnen waarin jezelf Robbie Williams, één van de de Spicegirls, Backstreet Boys of zelfs The Party Animals was! Kom op 3 mei samen met jouw boyband of meidengroep deze tijd herbeleven! Niet meezingen is geen optie! Op het affiche staan just like Robbie Williams, DJ Galaga, DJ DaveGino D en de Superzero’s.

Er zijn een beperkt aantal early birds voor een zacht prijsje beschikbaar. Wacht niet te lang dus! Of kies voor een vriendenticket, 3+1 kaartje gratis, zeker zo gezellig!

Tijdens deze eerste editie staat ‘nummer 1 Wannabe’ just like Robbie Williams live on stage. Wanneer Henri Toonders in de huid van Robbie Williams kruipt, krijg je het gevoel dat Robbie live voor je staat. Met zijn gespierde lichaam, knappe kop, sexy oogopslag, prachtige tatoeages en de grote hits van Robbie zorgt Henri Toonders steeds opnieuw voor een té gekke show. De grote hits van Robbie Williams worden neergezet alsof Robbie er zelf een hand in heeft. Geniet van “Angels”, “Feel”, “Let me entertain you” en vele andere hits. De typische uitspraken en moves, zoals we die kennen van Robbie zelf, maken de show helemaal af. Je vergeet dat je kijkt en luistert naar een lookalike.

Afgelopen jaar won DJ Galaga de party award en dat is niet voor niets. Hij scoorde zelf in de zero’s top 40 hits met “It’s on you”, “What do you say to the dj?” en “The Game”! Ook zat hij achter de producties van Starkoo en Dean Saunders!

Dj Dave draait al jaren lang alle dagen op de Zwarte Cross en is een muzikale duizendpoot die precies weet wat een feestje nodig heeft. Hoe fouter hoe beter!

Whigfield, Queen, Gloria Estefan, Michael Jackson, MC Hammer, La Bouche, Prince, U2, Whitney Houston, Corona, David Bowie, Bon Jovi, Ice MC, Maxx, Lionel Richie…..  Zomaar een paar namen die voorbij kunnen komen als Gino D achter de draaitafels staat. Voor ieder wat wils.

De Superzero’s zijn een EDM-groep, oorspronkelijk uit Breda.

RABO ACTIECONCERT

Dit concert is een Rabo actieconcert. Klanten van de Rabobank ontvangen op vertoon van de Rabo betaalpas korting op een ticket voor Wannabe a Superstar. Kies online voor Rabopas ticket en laat bij het concert je Rabopas zien. Per Rabopas mag maximaal 1 ticket met korting worden besteld. Koop je Rabopas ticket online want aan de kassa is het niet meer mogelijk om met korting te bestellen. Meer info lees je hier.