Laatste kaarten
Locatie Zaal
Datum za 25 jul'20
Zaal open 19:30
Aanvang 20:15

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Sinds het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 gaat het hard met Tim Knol. De plaat kreeg lovende kritieken, de single Sam werd een hit en heel Nederland wist: deze jongen heeft talent. De carrière van Tim Knol is pas een jaar of tien bezig, maar de jonge singer-songwriter met de oude ziel heeft nu al meer memorabele momenten meegemaakt dan andere artiesten in een heel leven. Drie albums in drie jaar en optredens op alle grote festivals, in talloze clubs en in kleine én grote theaterzalen volgden.

Knol groeide uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek. Toch besloot hij het na zijn derde plaat Soldier On (2013) wat rustiger aan te doen, en in diezelfde sfeer nam hij ook zijn laatste soloalbum Cut The Wire (2018) op. In vele opzichten is ’Cut The Wire’ een fraaie liedjesplaat, precies zoals we dat van Tim Knol gewend zijn. De afgelopen jaren tourde Tim met zijn ‘Lost & Found’ tour langs verschillende theaters.

Gebouw-T gaat weer open, welkom terug!

We openen vanaf juli weer de deuren voor een reeks intieme shows op afstand. Per show verkopen we een beperkt aantal kaartjes (2-persoonstickets en een paar 1-persoonstickets) zodat iedereen op een veilige afstand van het concert kan genieten. Hierbij nemen we alle regels en richtlijnen rondom corona in acht. We volgen daarin het protocol dat is opgesteld door de Vereniging Nederlandse Poppodia & Festivals. We kunnen niet wachten om jullie weer te ontvangen.