Locatie Rabozaal
Datum do 10 sep'20
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Genre Metal , Rock & alternative
Tickets:
Voorverkoop € 27.25
Deurverkoop € 28.25
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

Therapy? (oorspronkelijke datum donderdag 26 maart) is vanwege het coronavirus verplaatst naar donderdag 10 september. Gekochte kaarten blijven geldig. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.

Sinds de release van hun eerste single Meat Abstract in 1990 heeft de Noord-Ierse rockband Therapy? zeven platenlabels, drie drummers en een cellist versleten, zagen ze de opkomst van de mobiele telefoon, een pc op elk bureau, het internet, een Europese munt, wifi, het komen en gaan van grunge, emo en nu-metal en brachten intussen maar liefst vijftien albums uit en verkocht het bij elkaar 3 miljoen platen. In 2020 viert Therapy? hun dertigjarig bestaan met een speciaal compilatiealbum en een jubileumtour. Verwacht deze avond alle hits als Diane, Nowhere, Trigger Inside, Die Laughing, illustere b-kantjes en wellicht zelfs nieuw materiaal. Op donderdag 10 september komt deze alt-metal grootheid naar Bergen op Zoom!

Support: Twin Sister
De drie leden van de Nederlandse band, bekend van Dead Neanderthals, Sex Swing en Mugstar, maken langzame, zware muziek met invloeden van drone, krautrock en doom. Dit samen zorgt voor een hypnotische trance.