Hardloper
Locatie Rabozaal
Datum do 02 jun'22
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00
Genre Heavy , Rock
Tickets:
Voorverkoop € 27.25
Deurverkoop € 28.25
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

Dit event is verplaatst naar deze datum, kaartkopers hebben hier al eerder een bericht over ontvangen

Meer dan 70% van de kaarten zijn verkocht

Sinds de release van hun eerste single Meat Abstract in 1990 heeft de Noord-Ierse rockband Therapy? zeven platenlabels, drie drummers en een cellist versleten, zagen ze de opkomst van de mobiele telefoon, een pc op elk bureau, het internet, een Europese munt, wifi, het komen en gaan van grunge, emo en nu-metal en brachten intussen maar liefst vijftien albums uit en verkocht het bij elkaar 3 miljoen platen. In 2020 viert Therapy? hun dertigjarig bestaan met een speciaal compilatiealbum en een jubileumtour. Deze tour werd om de inmiddels bekende reden verder uitgesteld naar 2022. Verwacht deze avond alle hits als Diane, Nowhere, Trigger Inside, Die Laughing, illustere b-kantjes en wellicht zelfs nieuw materiaal.

Support: Sparrow Falls

Sparrow Falls experimenteert met een sound die uitgaat van eerlijke, rauwe punkrock, maar die ook indierock, folk en Americana en een snufje 80s metal omarmt. De energieke zang, opzwepende refreinen, sterke melodieën en dikke riffs zorgen creëren een uniek geluid, waarbij je de drang krijgt om op de bar te klimmen en in het publiek te springen!

Sinds de oprichting in 2005 heeft de act zichzelf voortdurend opnieuw uitgevonden, wat niet alleen resulteerde in het uitbrengen van twee albums, een EP en verschillende singles, maar ook in talloze shows en festivals in Europa, als support voor o.a. Ignite, Flatliners, Coheed & Cambria en Off With Their Heads, en tours met o.a. Therapy? en Jaya The Cat.