Laatste kaarten
Locatie Zaal
Datum vr 18 jun'21
Zaal open 19:30
Aanvang 20:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Vanaf zaterdag 5 juni opent Gebouw-T weer de deuren! Op dit moment nog voor slechts 50 bezoekers per concert. Voor bezoek aan dit concert is geen sneltest nodig.

Een heerlijke, contrasterende mix van britpop en surfrock. Ben jij er klaar voor om je sokken er af te laten rocken?

Houd je van Cage the Elephant en The Strokes? Beweeg je muis dan maar direct naar de knop om tickets te kopen. The Vices brengen een contrasterende mix van britpop en surfrock, met invloeden van deze bands. Strak en explosief of speels en dansbaar, The Vices zorgen altijd voor een grote glimlach op je gezicht.

Gebouw-T mag weer open!

Vanaf zaterdag 5 juni opent Gebouw-T weer de deuren! Op dit moment nog voor slechts 50 bezoekers per concert. We verkopen daarom een beperkt aantal 1- en 2-persoonstickets. Voor bezoek aan Gebouw-T is geen sneltest nodig. Wel gelden alle coronamaatregelen: de 1,5 meter afstand, vaste zitplaatsen en bij verplicht dragen van een mondkapje bij het verplaatsen. Op je zitplaats mag het mondkapje wel af. De bar is gewoon geopend en je bestelt eenvoudig vanaf je zitplaats een drankje met de QR-code. Het kopen van alcoholische drankjes is vanaf 22.00 uur niet meer mogelijk.