Locatie Zaal
Datum vr 15 nov'19
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

The Magic Of Santana is de nummer 1 Santana Show van Europa. De band bestaat uit voormalige muzikanten van Santana. Tijdens dit concert schitteren de voormalige leadsingers Alex Ligertwood en Tony Lindsay beiden op het podium. Alle muzikanten hebben een passie voor de muziek van Santana. Het magische repertoire is omvangrijk. Verwacht klassiekers en materiaal dat Santana al lang niet heeft gespeeld. Op vrijdag 15 november komen ze naar Gebouw-T!

The Magic Of Santana is in 2010 opgericht door gitarist Gerd Schlüter. Kort na de eerste shows kreeg de band de kans om de leden van Santana persoonlijk te ontmoeten. Het was voor hen een droom die uitkwam. De muzikanten zijn onder de indruk en in 2011 besluit de voormalige zanger van Santana, Alex Ligertwood, tot de band toe te treden. In 2012 volgt het volgende magische moment. Na jaren is er een weerzien tussen Alex Ligertwood en Grammy winnaar Tony Lindsay. Zij kenden elkaar nog van de opnames van Santana’s album “Milagro”, waar ze samen op te horen zijn. Alex en Tony zijn niet alleen special guests, maar inmiddels ook goede vrienden van de band. Kortom, ervaar de magie!

T-Gesprek met Alex Ligertwood

Voorafgaand aan het concert interviewt journalist Jean-Paul Heck de leadzanger Alex Ligertwood. Alex Ligertwood is bekend geworden als de originele vocalist van Santana en tourt nu met The Magic of Santana langs alle grote zalen. Aanmelden kon tot 15 november. Aanvangstijd T-Gesprek is 20.00 uur, toegang enkel met aanmelding!