Locatie Zaal
Datum do 23 nov'23
Zaal open 19:30
Aanvang 20:30
Genre Jazz / Soul / Funk

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

In deze indrukwekkende show op donderdag 23 november viert Amy’s originele band, onder leiding van haar langdurige muzikaal leider en bassist Dale Davis haar tijdbepalende muziek en live optredens. Dit is de enige volledig authentieke reïncarnatie van Amy Winehouse, met briljante lichten en films. The Amy Winehouse Band is een onvergetelijke ervaring geworden voor het wereldwijde publiek.

Amy Winehouse was de beste vrouwelijke stem die ooit uit het Engeland kwam, en voor zovelen gewoon de grootste artiest van haar generatie, gemist door iedereen die van haar en haar muziek hield. Ga met ons mee op een vreugdevolle en emotionele reis om Amy’s ongelooflijke songbook te vieren met de muzikanten en band die haar het beste kenden, die naast haar stonden op podia over de hele wereld en hielpen haar tijdloze geluid te creëren, zowel op het podium als in de studio. Met alle hits en meesterwerken van Amy van de meermaals bekroonde albums Back To Black, Frank and Lioness …..’Rehab’ ‘Valerie’ ‘Back To Black’ ‘Love Is A lost Game’ ‘Tears Dry On Their Own’ ‘I’m No Good’ en nog veel meer.

Dale Davis – Amy’s MD/bassist en een goede vriend. “Amy was geweldig. Ze had zo’n groot hart en gaf alles aan haar muziek en de mensen van wie ze hield. Die van haar is zo’n belangrijke muzikale erfenis en met Forever Amy willen we die over de hele wereld levend houden”.

Hawi Gondwe – Gitaar. “Ze werd geïnspireerd door de beste jazz- en soulmuziek en ontwikkelde daardoor een meeslepende eigen stijl. Onze show laat ons Amy’s enorm belangrijke plaats in de muziekgeschiedenis vieren en voortzetten.”

Nathen Allen – Drums. “Optreden en opnemen met Amy was gewoon zo goed als het maar kan.”

Henry Collins – Trompet. “Amy was een mooi mens van binnen en van buiten en een muzikale inspiratiebron voor ons allemaal.”