Locatie Zaal
Datum vr 03 nov'23
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00
Genre Metal
Tickets:
Voorverkoop € 19.95
Deurticket € 21.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets
koop tickets

Maak je klaar voor een onheilspellende avond vol duistere klanken en intense emoties, want Terzij de Horde en Ggu:ll staan op vrijdag 3 november bij ons in Gebouw-T.

Terzij de Horde

Terzij de Horde heeft altijd geprobeerd zich niet te beperken tot genres op zich. Door de jaren heen zijn er altijd elementen geweest van black metal, progressieve doom, chaotische screamo en extreme hardcore, maar ze hebben nooit gevoeld als duidelijke, unieke elementen. Integendeel, ze worden gecombineerd in een diepgewortelde, rauwe, eerlijke emotionele stortvloed; een combinatie die ook de liveshows nabootst.
Na de release van ‘Self’ in 2015 is het nu tijd voor ‘In One of These, I am your Enemy’. Het geluid van de band werd vroeger omschreven als een mix van bands als Wolves in the Throne Room, Kickback, Khanate en Neil Perry. Kennelijk vergelijkbaar in benadering met bands als Bosse de Nage, Laster en Woe, wordt de band de laatste vijf jaar echter steeds meer genoemd als een unieke stoere Nederlandse black metal, met een geluid en een liveshow die onvergelijkbaar zijn. De band heeft wereldwijde aandacht gekregen en veel zeer positieve recensies ontvangen, zowel voor hun opgenomen muziek als voor hun explosieve live optredens.”

Ggu:ll

Ggu:ll is een vierkoppige blackened doom metal band uit Tilburg, Nederland. Sinds 2009 hebben ze een stoïcijns pad bewandeld door het pikzwarte muzieklandschap. Ze halen invloeden uit noise, doom en atmosferische drones en bouwen zo een stevige reputatie op in live-optredens, wat leidde tot shows op Roadburn, Le Guess Who?, Neurotic Deathfest, Archerontic Arts en Soul Crusher.

De verkenning van langzame en intense muziek resulteerde in hun debuutalbum ‘Dwaling’, uitgebracht door Ván Records in 2016. Het album kreeg internationale erkenning en persaandacht. Door het delen van het podium met bands als Bongripper, Primitive Man en Inter Arma, vond Ggu:ll hun kernpubliek en verkochten ze hun plaat uit over de jaren.