Gratis!
Locatie Zaal
Datum vr 27 jan'23
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

T-Strijd is dé muziekwedstrijd voor West-Brabant en Zeeland, georganiseerd door poppodium Gebouw-T. Met vanavond de eerste voorronde met: De Oorzaak, me. en The Wasting Years. Toegang is gratis!

De Oorzaak
De Oorzaak is een band bestaande uit 5 jonge mannen afkomstig uit zowel Zeeland als Brabant. Ondanks dat de muzieksmaak van de muzikanten soms enorm uiteenloopt hebben ze elkaar gevonden in de Nederlandstalige pop/rock. De sound die de mannen hebben gecreëerd is sterk beïnvloed door Nederlandse boegbeelden als BLØF, De Dijk en The Scene. Geïnspireerd door deze helden ambieert De Oorzaak hetzelfde te bereiken en een sterkte bijdrage te leveren aan de Nederlandse pop/rock scene. De weg is echter nog lang en om deze droom waar te kunnen maken zal De Oorzaak zich eerst moeten bewijzen tijdens T-strijd 2023!

me.
me. is een 16-jarige underground artiest die bekend staat om nummers, zoals “bubblegum loev” en “lonely days”. me. heeft nooit veel van zich laten horen, maar dat komt nog. Live treedt hij op met DJ raenerbeats.

The Wasting Years
In het voorjaar van 2022 werd Bergse band The Wasting Years opgericht met de pandemie nog vers in het geheugen. Vijf jonge muzikanten tussen de 22 en 28 jaar kwamen samen met als doel een rockband op te richten met pop en alternatieve invloeden. De eerste single kwam in het najaar uit en heet “Broken Lights”. Ook heeft de band hard aan een liveshow gewerkt.