Gratis!
Locatie Zaal
Datum vr 10 feb'23
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

T-Strijd is dé muziekwedstrijd voor West-Brabant en Zeeland, georganiseerd door poppodium Gebouw-T. Met vanavond de laatste voorronde met: Men, Red Valley en Rosewood. Toegang is gratis!

Men
Met hun gemiddelde leeftijd van nog geen 14 jaar, heeft de viermansband MEN al een aantal sterke liveoptredens neergezet: In poppodium De Piek in Vlissingen, in poppodium De Spot in Middelburg, op het Abdij Bierfestival, Popfestival Klomppop, het Tribute to Woodstock in Middelburg, bij de Stadsfeesten in Middelburg, de Kunstbendefinale in Amsterdam, hoofdpodium festival Peerock, etc.. Afgelopen november 2022 won MEN de juryprijs en de publieksprijs bij talentenjacht Spectra en in december ook de juryprijs van talentenjacht Podium-Z. Naast stevige rockcovers speelt MEN uiteraard eigen werk.

Red Valley
Red Valley is een band die je meeneemt op een muzikaal avontuur, waarbij de band in haar uitgestrekte reis moeiteloos schakelt tussen een variëteit aan muziekstijlen, van psychedelische blues tot funky rock die doet denken aan de vroege Red Hot Chili Peppers. Deze combinatie van stijlen zorgt voor een vernieuwend maar herkenbaar geluid op het podium wat door het energieke drietal ter gehore wordt gebracht. Dit drietal bestaat uit Jesse Schut (bas, zang), Soof Zisis (gitaar, zang) en Dico Bak (drums). Inmiddels heeft Red Valley al vele weten te overtuigen van hun krachten. Zo heeft de band in de eerste maanden van hun bestaan de Scholieren Band Battle gewonnen en hebben ze op festivals gespeeld als Breda Barst en Festival Mundial.

Rosewood
Rosewood laat zich vatten in een woord: sound. Met diepe synthesizers, strakke drums en buitenaardse gitaren creëert de band een sound die binnenkomt. Sinds 2013 schaaft Rosewood vanuit een eigen repetitie- en opnamestudio aan dat kenmerkende geluid. Hun eerste zelfgeproduceerde EP ‘Nights’ vertelt het verhaal over de vele nachtelijke muzieksessies en de gezamenlijke zoektocht naar hun eigen geluid. Rosewood bewandelt niet de gebaande paden, maar zoekt een eigen weg door de wondere wereld van de muziekproductie. Daarbij telt maar één ding: sound.