Gratis!
Locatie Zaal
Datum vr 03 feb'23
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

T-Strijd is dé muziekwedstrijd voor West-Brabant en Zeeland, georganiseerd door poppodium Gebouw-T. Met vanavond de tweede voorronde met: Smaakstof, Summersile en Grote Geelstaart. Toegang is gratis!

Smaakstof
Smaakstof is een band uit Zeeland, ontstaan in 2021 tijdens een van de lockdown-periodes. De vier bandleden, met ieder hun ervaringen in diverse bandformaties, vonden elkaar in de liefde voor Nederlandstalige popmuziek. Smaakstof heeft een eigen repertoire met een eigen geluid, waarin invloeden van bekende Nederlandse bands als Bløf, I.O.S. en de Dijk zijn terug te horen. Popmuziek om naar te luisteren, met pakkende teksten en melodieën die vaak lang blijven hangen. Afgewisseld met nummers met een rauwer randje en uitstapjes naar de blues- en rockmuziek.

Summersile
Summersile is een 4-koppige alternatieve emo/rockband uit Breda. De band is in 2018 opgericht door elkaar simpelweg op internet te vinden. Met inspiratie van bands als Blink-182, Basement en Green Day, brengen ze elk stukje van hun eigen identiteit in om het aanstekelijke en dynamische geluid te creëren dat ervoor zorgt dat je de nostalgische kant van jezelf opnieuw wilt beleven.

Grote Geelstaart
De Grote Geelstaart levert met hun ongebruikelijke bezetting een geluid dat doet denken aan een combinatie van post-punk en postrock. Het is muziek zo vers als de vis waar de band naar is vernoemd! De liveshow zit vol energie; op hoog tempo spelen deze 5 mannen door hun set gevuld met schreeuwende gitaren, hoekige ritmes en duizelingwekkende synths.