Gratis!
Locatie Zaal
Datum vr 03 feb'23
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00

T-Strijd is dé muziekwedstrijd voor West-Brabant en Zeeland, georganiseerd door poppodium Gebouw-T. Met vanavond de tweede voorronde met: MEN, Smaakstof en Summersile. Toegang is gratis!

MEN
Met hun gemiddelde leeftijd van nog geen 14 jaar, heeft de viermansband MEN al een aantal sterke  liveoptredens neergezet: In poppodium De Piek in Vlissingen, in poppodium De Spot in Middelburg, op het Abdij Bierfestival, Popfestival Klomppop, het Tribute to Woodstock in Middelburg, bij de Stadsfeesten in Middelburg, de Kunstbendefinale in Amsterdam, hoofdpodium festival Peerock, etc.. Afgelopen november 2022 won MEN de juryprijs en de publieksprijs bij talentenjacht Spectra en in december ook de juryprijs van talentenjacht Podium-Z. Naast stevige rockcovers speelt MEN uiteraard eigen werk.

Smaakstof
Smaakstof is een band uit Zeeland, ontstaan in 2021 tijdens een van de lockdown-periodes. De vier bandleden, met ieder hun ervaringen in diverse bandformaties, vonden elkaar in de liefde voor Nederlandstalige popmuziek. Smaakstof heeft een eigen repertoire met een eigen geluid, waarin invloeden van bekende Nederlandse bands als Bløf, I.O.S. en de Dijk zijn terug te horen. Popmuziek om naar te luisteren, met pakkende teksten en melodieën die vaak lang blijven hangen. Afgewisseld met nummers met een rauwer randje en uitstapjes naar de blues- en rockmuziek.

Summersile
Summersile is een 4-koppige alternatieve emo/rockband uit Breda. De band is in 2018 opgericht door elkaar simpelweg op internet te vinden. Met inspiratie van bands als Blink-182, Basement en Green Day, brengen ze elk stukje van hun eigen identiteit in om het aanstekelijke en dynamische geluid te creëren dat ervoor zorgt dat je de nostalgische kant van jezelf opnieuw wilt beleven.