Gratis!
Locatie Zaal
Datum za 15 feb'20
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Op zaterdag 15 februari vindt de 3e voorronde van de T-Strijd 2020 plaats. Dit zijn de bands die tijdens de 3e voorronde gaan strijden voor de jury- en publieksprijs:

Mindfuel

Mindfuel, psychedelische rock met stoner/grunge invloeden en inmiddels een klein jaar hard bezig met het schrijven van eigen materiaal. In oktober is de eerste EP opgenomen in Fuzztone Studios te Middelburg, en daarmee staan ze klaar om het jaar 2020 vol te plannen met optredens en nog meer nieuwe muziek. Mindfuel neemt je mee in het harde beukwerk, scheurende riffs en solo’s. Zangpartijen die je af en toe laat denken aan Eddie Vedder wanneer ze hun rustige ballad kant laten zien. Dit alles verpakt met psychedelische klanken om een sferisch karakter aan de muziek te geven, delicaat en ruigheid gaan goed samen en dat is te horen! 

Everyday Robots

Everyday Robots maakt alternatieve rock die doet denken aan de ritmische robotriffs van Queens Of The Stone Age, gemixt met de hoekige melodieën van Franz Ferdinand, volgespoten met de rock-’n-roll-energie van Royal Republic. In april brachten zij hun tweede EP ‘V-190’ uit in eigen beheer. Op deze EP heeft de band meer ingespeeld op hun energieke en kenmerkende live optredens.

AAD

AAD is een gloednieuwe band uit Zeeland. In januari 2019 bracht het haar debuutalbum ‘ Tales from the Dirthouse’ uit. Je zou dit album kunnen omschrijven als meeslepend en aangrijpend. Alternatieve, ambient rock, beïnvloed door bands als Wilco, Radiohead en The Verve, om maar wat ‘kleine’ namen te noemen.

Muddler (BE)

Muddler is een vierkoppige band uit Lier, bestaande uit: Maxim de Soomer (drums) Fons Vloebergs (zang) Ben Kovalewski (basgitaar) Joeri Arras (gitaar). Sommige mensen omschrijven hun stijl als Nederlandstalige stoner. Sommigen post-whatever-rock… In ieder geval doen ze sinds 2015 gewoon hun ding. Eén ding is zeker: de nummers zijn donker, eerlijk, slepend, soms vuil, soms vettig met een scherp randje én in onze moedertaal. Na de vele Nederlandstalige rock-en metalparodieën laten deze heren het volk inzien dat dit voor de verandering ook eens au sérieux gebracht kan worden. Na hun eerste EP uitgebracht te hebben, is het na drie jaar tijd voor het eerste album.