Gratis!
Locatie Rabozaal
Datum vr 03 apr'20
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00
Genre Overige

Dit concert is vanwege de maatregelen vanuit het RIVM afgelast. Er wordt gezocht naar een nieuwe datum.

Op vrijdag 3 april vindt de halve finale van de T-Strijd 2020 plaats. Bands die tijdens de 4 voorrondes de publiekprijs wonnen, strijden vanavond voor de laatste finaleplek!

Mindfuel

Mindfuel, psychedelische rock met stoner/grunge invloeden en inmiddels een klein jaar hard bezig met het schrijven van eigen materiaal. In oktober is de eerste EP opgenomen in Fuzztone Studios te Middelburg, en daarmee staan ze klaar om het jaar 2020 vol te plannen met optredens en nog meer nieuwe muziek. Mindfuel neemt je mee in het harde beukwerk, scheurende riffs en solo’s. Zangpartijen die je af en toe laat denken aan Eddie Vedder wanneer ze hun rustige ballad kant laten zien. Dit alles verpakt met psychedelische klanken om een sferisch karakter aan de muziek te geven, delicaat en ruigheid gaan goed samen en dat is te horen! 

Fool Moon

Deze Oosterhoutse rockformatie wordt geprezen om hun solide sound: een mix van stevige rock, funk en invloeden uit de rauwe 90s. Hun volwaardig rockalbum ‘Little do we know’, met 16 nummers bracht de band op verschillende podia en festivals door het hele land. Het nummer ‘Honey I know’ werd geselecteerd als intro voor seizoen 4 van de Vlaamse misdaadreeks ‘De Ridder’. Eerder bracht de band een stevige EP uit getiteld ‘Waiting’. Daarvan werden verschillende nummers gedraaid op het alternatieve radiostation Kink FM waarbij luisteraars uit meer dan 500 bands hun favoriete nummers mochten kiezen. Fool Moon eindigde als 7e en speelde op het heilige main stage van poptempel Paradiso. Live laat de band hun muziek opbloeien vanuit melancholische melodieën naar felle, venijnige riffs, slepende beats en ijzersterke vocals. Fool Moon weet een muzikaal contrast weg te zetten door de combinatie van ingetogen coupletten en harde refreinen die de grondvesten doen schudden.

Rocket Radio

Halverwege 2018: Tim (ex-Bazookas), Martijn (Crimson Alley), Gerben en Bas (beide ex-Jynx) komen samen en starten een nieuwe rockband: Rocket Radio. Met meer dan 2 decennia aan muziekervaring nemen ze in no-time hun eerste EP “Part 1 – The Lift Off” op.Het resultaat? Gevarieerde rocksongs die zich bevinden tussen Green Day en Foo Fighters. Stevig leunend op punkrock en altijd voorzien van heldere zanglijnen en herkenbare gitaarpartijen met teksten die vertellen over relaties en maatschappelijke pijnpunten.

The Faction

The Faction is begonnen in 2015 als een viermansformatie. Singer-Songwriter Erik den Tuinder vond drie medemuzikanten om zijn veelal akoestische werk, elektrisch te gaan spelen. De afgelopen 3 jaar heeft theFaction twee EP’s uitgebracht, genaamd “First Statement” en “Moscow” en een album genaamd “Berlin”. “Berlin” bevat muziek geïnspireerd op de jaren ’80 en de stad Berlijn. Begin 2020 verschijnt het nieuwe album “Return to Baltimore” wat een ommekeer in genre gaat worden voor de band.