Gratis!
Locatie Zaal
Datum za 22 aug'20
Zaal open 20:00
Aanvang 20:45

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Vanwege het coronavirus hebben we niet één maar twee halve finales! Op zaterdag 22 augustus vindt de eerste halve finale van de T-Strijd 2020 plaats met optredens van Mindfuel en The Faction. Bands die tijdens de voorrondes de publieksprijs wonnen, strijden voor de laatste finaleplek! Uit de 2 halve finales wordt door jury en publiek één winnaar gekozen die de laatste ticket tot de finale krijgt.

De entree is gratis! Kom op tijd want vol = vol. Je kunt vooraf geen plekken reserveren.

Mindfuel

Mindfuel, psychedelische rock met stoner/grunge invloeden en inmiddels een klein jaar hard bezig met het schrijven van eigen materiaal. In oktober is de eerste EP opgenomen in Fuzztone Studios te Middelburg, en daarmee staan ze klaar om het jaar 2020 vol te plannen met optredens en nog meer nieuwe muziek. Mindfuel neemt je mee in het harde beukwerk, scheurende riffs en solo’s. Zangpartijen die je af en toe laat denken aan Eddie Vedder wanneer ze hun rustige ballad kant laten zien. Dit alles verpakt met psychedelische klanken om een sferisch karakter aan de muziek te geven, delicaat en ruigheid gaan goed samen en dat is te horen! 

The Faction

The Faction is begonnen in 2015 als een viermansformatie. Singer-Songwriter Erik den Tuinder vond drie medemuzikanten om zijn veelal akoestische werk, elektrisch te gaan spelen. De afgelopen 3 jaar heeft theFaction twee EP’s uitgebracht, genaamd “First Statement” en “Moscow” en een album genaamd “Berlin”. “Berlin” bevat muziek geïnspireerd op de jaren ’80 en de stad Berlijn. Begin 2020 verschijnt het nieuwe album “Return to Baltimore” wat een ommekeer in genre gaat worden voor de band.