Locatie Rabozaal
Datum vr 08 okt'21
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00
Genre Rap / hiphop , Rock & alternative
Tickets:
Voorverkoop € 5.00
Deurverkoop € 5.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

De finalisten van de 10e T-Strijd 2021 zijn bekend! Mazzy, Nova Novella en Floyd and the Barbers gaan op vrijdag 8 oktober live strijden voor de jury- en publieksprijs. Een kaartje kost slechts 5 euro inclusief servicekosten.

Mazzy
Tolga Korkmaz, beter bekend onder zijn artiestennaam Mazzy is 26 jaar oud, geboren en getogen in Bergen op Zoom. Muziek maken is zijn grote passie en tegelijkertijd ook mijn uitlaatklep. Naast muziek maken is zijn grootste passie zijn werk als jongerenbegeleider, hij weet wat die jongeren doormaken en kan daardoor goed met ze leven.

Nova Novella
Eind 2018 brengt een toetsenist vijf muzikanten uit Dordrecht en uit Wouw bij elkaar in de studio voor een eenmalige freestyle-sessie. Dit blijkt een gouden mix te zijn. Er klinkt een unieke pop-sound vanuit vijf verschillende muzikale smaken. De band Nova Novella is geboren. In 2019 werken ze aan een bescheiden repertoire van solide klinkende songs, stuk voor stuk organisch ontstaan. Iedere song staat op zichzelf met een eigen identiteit en verrast iedere keer. Altijd met een psychedelisch randje. Nova Novella vindt zich, door de organische aanpak, keer op keer opnieuw uit. Nova Novella popelt om de draad weer op te pakken, verder werken aan het repertoire en veel optreden. Krijg je de gelegenheid Nova Novella ergens te zien optreden, ga dat zeker doen. We zien elkaar in 2021!

Floyd and the Barbers
Liedjes die op een volwassen manier geschreven zijn” was een groot compliment voor deze vijf jonge honden, die sinds begin 2019 diverse podia onveilig maken. Hoewel 2020 niet is geworden wat iedereen ervan verwachtte, heeft Floyd and the Barbers inmiddels 1 EP uitgebracht (Creamy Satisfaction, 2020) en is er ook al een tweede onderweg! Met drummer Bas Maas en bassist Jamal Hithe die de ritmesectie altijd de goede feel weten te geven, gitaristen Marieke van Lommel en Eddie Reijcheler die het gitaargeweld niet bepaald schuwen, heeft charismatische frontman Dennis van Giels altijd precies het goede smaakje in huis om het een heerlijk geheel te maken: van stevige riffs tot mooie ballads, ze weten het publiek telkens weer te grijpen!