Locatie Zaal
Datum vr 08 okt'21
Zaal open 19:00
Aanvang 19:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Voor toegang tot Gebouw-T is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website. Benieuwd naar wat de Covid-19 gerelateerde maatregelen verder voor jou en voor dit evenement betekenen? Klik hier voor meer informatie.

De finalisten van de 10e T-Strijd 2021 zijn bekend! Mazzy, Nova Novella en Floyd and the Barbers gaan op vrijdag 8 oktober live strijden voor de jury- en publieksprijs. Een kaartje kost slechts 5 euro inclusief servicekosten. PYRO maakt deze avond compleet! Deze ontvlambare band zal als knallende afsluiter de T-Strijd voorzien van een echte rockshow.

Mazzy
Tolga Korkmaz, beter bekend onder zijn artiestennaam Mazzy is 26 jaar oud, geboren en getogen in Bergen op Zoom. Muziek maken is zijn grote passie en tegelijkertijd ook mijn uitlaatklep. Naast muziek maken is zijn grootste passie zijn werk als jongerenbegeleider, hij weet wat die jongeren doormaken en kan daardoor goed met ze leven.

Nova Novella
Eind 2018 brengt een toetsenist vijf muzikanten uit Dordrecht en uit Wouw bij elkaar in de studio voor een eenmalige freestyle-sessie. Dit blijkt een gouden mix te zijn. Er klinkt een unieke pop-sound vanuit vijf verschillende muzikale smaken. De band Nova Novella is geboren. In 2019 werken ze aan een bescheiden repertoire van solide klinkende songs, stuk voor stuk organisch ontstaan. Iedere song staat op zichzelf met een eigen identiteit en verrast iedere keer. Altijd met een psychedelisch randje. Nova Novella vindt zich, door de organische aanpak, keer op keer opnieuw uit. Nova Novella popelt om de draad weer op te pakken, verder werken aan het repertoire en veel optreden. Krijg je de gelegenheid Nova Novella ergens te zien optreden, ga dat zeker doen. We zien elkaar in 2021!

Floyd and the Barbers
Liedjes die op een volwassen manier geschreven zijn” was een groot compliment voor deze vijf jonge honden, die sinds begin 2019 diverse podia onveilig maken. Hoewel 2020 niet is geworden wat iedereen ervan verwachtte, heeft Floyd and the Barbers inmiddels 1 EP uitgebracht (Creamy Satisfaction, 2020) en is er ook al een tweede onderweg! Met drummer Bas Maas en bassist Jamal Hithe die de ritmesectie altijd de goede feel weten te geven, gitaristen Marieke van Lommel en Eddie Reijcheler die het gitaargeweld niet bepaald schuwen, heeft charismatische frontman Dennis van Giels altijd precies het goede smaakje in huis om het een heerlijk geheel te maken: van stevige riffs tot mooie ballads, ze weten het publiek telkens weer te grijpen!

Pyro
Pyro is, zoals de naam al doet vermoeden, een knallende, ontvlambare rockband (denk Foo Fighters, The Offspring en Kings Of Leon), met het heilige vuur van U2 en Coldplay. PYRO bracht 2 EP’s uit. Out of The River (2019) en Coming Down (2021) kregen de nodige support op radio en Spotify. Playlists als New Music Friday, Made In NL en New Alternative omarmden zijn songs, maar ook in de radiowereld is de support niet van de minsten. KINK, 3FM, Rob Stenders, Leo Blokhuis en Coen Swijnenberg voegden nummers aan hun playlists toe. Ook speelde hij live bij Giel op NPO Radio 2. Pyro = Bas Soetens en live wordt PYRO bijgestaan door zijn broer Stein (bass), Steef van Sambeeck (gitaar) en Jules van der Heijden (drums).