Gratis!
Locatie Zaal
Datum vr 28 aug'20
Zaal open 20:00
Aanvang 20:45

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Vanwege het coronavirus hebben we niet één maar twee halve finales! Op vrijdag 28 augustus vindt de tweede halve finale van de T-Strijd 2020 plaats met optredens van Fool Moon en Rocket Radio. Bands die tijdens de voorrondes de publieksprijs wonnen, strijden voor de laatste finaleplek! Uit de twee halve finales wordt door jury en publiek één winnaar gekozen die de laatste ticket tot de finale krijgt. Entree is gratis! Kom op tijd want vol = vol.

Fool Moon

Deze Oosterhoutse rockformatie wordt geprezen om hun solide sound: een mix van stevige rock, funk en invloeden uit de rauwe 90s. Hun volwaardig rockalbum ‘Little do we know’, met 16 nummers bracht de band op verschillende podia en festivals door het hele land. Het nummer ‘Honey I know’ werd geselecteerd als intro voor seizoen 4 van de Vlaamse misdaadreeks ‘De Ridder’. Eerder bracht de band een stevige EP uit getiteld ‘Waiting’. Daarvan werden verschillende nummers gedraaid op het alternatieve radiostation Kink FM waarbij luisteraars uit meer dan 500 bands hun favoriete nummers mochten kiezen. Fool Moon eindigde als 7e en speelde op het heilige main stage van poptempel Paradiso. Live laat de band hun muziek opbloeien vanuit melancholische melodieën naar felle, venijnige riffs, slepende beats en ijzersterke vocals. Fool Moon weet een muzikaal contrast weg te zetten door de combinatie van ingetogen coupletten en harde refreinen die de grondvesten doen schudden.

Rocket Radio

Halverwege 2018: Tim (ex-Bazookas), Martijn (Crimson Alley), Gerben en Bas (beide ex-Jynx) komen samen en starten een nieuwe rockband: Rocket Radio. Met meer dan 2 decennia aan muziekervaring nemen ze in no-time hun eerste EP “Part 1 – The Lift Off” op.Het resultaat? Gevarieerde rocksongs die zich bevinden tussen Green Day en Foo Fighters. Stevig leunend op punkrock en altijd voorzien van heldere zanglijnen en herkenbare gitaarpartijen met teksten die vertellen over relaties en maatschappelijke pijnpunten.