Locatie Zaal
Datum vr 11 feb'22
Zaal open 17:30
Aanvang 18:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Dé strijd van Zuid-West Brabant, Zeeland en Vlaanderen barst weer los! Verschillende artiesten zullen gaan strijden om een plek te bemachtigen in de felbegeerde showcase. Are you ready? De toegang is gratis. Je moet wel een gratis toegangsticket te reserveren.

Voor toegang tot Gebouw-T is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website. Bij binnenkomst is een mondkapje verplicht. Zodra je op je vaste zitplaats zit mag die weer af.

T-Strijd 2022
De opzet van de T-Strijd is veranderd ten opzichte van andere jaren. Door de diversiteit van genres en artiesten zijn de voorrondes opgedeeld in 3 genres. Daarnaast is de finale vervangen voor een showcase, waarin alle winnaars van de voorrondes het voor elkaar moeten krijgen om een zo’n goed mogelijk show weg te zetten. Direct spelen er dus hoge belangen. Ben jij er bij om de bands en artiesten te steunen?

De deelnemers van deze voorronde zijn:

ASPACETOLIVE
ASPACETOLIVE is het persoonlijke muziekproject van Marijn Evers. De muziek is een combinatie van pop en alternatief met invloeden van indie, rock, hip-hop en singer-songwriter. De vele verschillende elektronische elementen zorgen voor een vol geluid dat je laat wegdromen of door de kamer laat springen. Met vier singles op zak en een flink aantal covers van zijn favoriete artiesten treedt ASPACETOLIVE voor het eerst op in april 2021. Deze show is te zien op zijn YouTube kanaal. Na deze show neemt Marijn een paar maanden de tijd om aan zijn eerste EP te werken. In september 2021 komt een 5-delig EP dat gaat over angsten overwinnen, buiten je comfort zone treden en in jezelf geloven: ‘PACE VIOLATES’. Deze EP is de rode draad voor zijn show in Gebouw-T, dus maak je klaar voor een avond vol met energie en emotie.

Potential Wonder
Potential Wonder is een indie-folkrock groep uit het diepe, zilte zuiden van de lage landen. Een door middeleeuwse monniken ingepolderd oeroud eilandenrijk. Doorsneden door pittoreske dijkjes en waterrijke welen. De muziek vind zijn oorsprong in bloeiende bloesems en meedogenloze westerstormen overwaaiend vanuit machtige rivierarmen. De band bestaat sinds 2016 uit een driestemmige front-linie, allen zowel lead-singer alswel backing vocalist. Ook bespeelt dit veelzijdige drietal verscheidene instrumenten. De ritmesectie bestaat uit een een door The Band geïnspireerde drummer en een melodisch kunstenaar als bassist. De vijf bandleden van Potential Wonder creëren door deze bijzondere en diverse samenstelling qua instrumenten en zanglijnen een avond vol muzikaal plezier. Om het verhaal compleet te maken hebben ze sterk uiteenlopende muzikale invloeden, wat leidt tot een niet genre-gebonden repertoire, kortom voor ieder wat wils! Potential Wonder bestaat uit Teun van Staveren (saxofoon, gitaar en zang), Jiri Reinierse (bas), Esther de Rijke (zang, percussie, gitaar), Jurian van der Stoep (toetsen, zang, gitaar) en Gerard Steur (drums).

Analog Coincidences
Analog Coincidences is een synth-trio uit Bergen op Zoom.  Gestart in 2017 als wekelijkse experimentele, elektronische jamsessies. Hierbij worden diverse elektronische instrumenten gebruikt. Bij voorkeur analoge, zoals (modulaire) synthesizers en drummachines.  Daarbij ondersteund door artistieke beelden en geluidssamples. Het debuutalbum is opgenomen in de Studio-T en op vinyl uitgebracht begin 2021. Ze stonden in eerder in het voorprogramma van Klangstof op PopMonument 2020 en bereikte de halve finale van de Art Rocks competitie in het Wereldmuseum in Rotterdam.  Analog Coincidences zijn: Martin (Modular, Synthesizers), Janko (Drummachines, Synthesizers) en Peter (Visuals en Samples, Synthesizers). 

Shorty Jetson and the Lefthands
Shorty Jetson is een Belgische muzikant actief sinds 2016 als live act en recording artiest. Hij speelde reeds in Amerika, Australië, Denenmarken, Engeland, België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje. Shorty Jetson’s leerschool begon onder andere bij Johnny Cash, Elvis Presley, Little Richard, Chuck Berry en Hank Williams. Invloeden die nog steeds te horen zijn. Maar ook Eagles, Tom Petty and The Heartbreakers en Fleetwood Mac hebben hun sporen gelaten in de eerste drie singles van de nieuwe band “Shorty Jetson and The Lefthands”. “Talk about it” (reeds te horen op radio 1), “Walk and let it go” en “Pictures” (te horen op radio 2, radio Willy).