Locatie Zaal
Datum vr 08 jul'22
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Genre HipHop , Indie / Alternative

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Na een spannende editie van de T-Strijd hebben de drie jurywinnaars en de publiekswinnaar zich klaargemaakt voor de grote showcase. De jurywinnaars zijn: ASPACETOLIVE, Manic en The Yummy Mouths en de publiekswinnaar is Akuma Jin. 

ASPACETOLIVE
ASPACETOLIVE is het persoonlijke muziekproject van Marijn Evers. De muziek is een combinatie van pop en alternatief met invloeden van indie, rock, hip-hop en singer-songwriter. De vele verschillende elektronische elementen zorgen voor een vol geluid dat je laat wegdromen of door de kamer laat springen. Met vier singles op zak en een flink aantal covers van zijn favoriete artiesten treedt ASPACETOLIVE voor het eerst op in april 2021. Deze show is te zien op zijn YouTube kanaal. Na deze show neemt Marijn een paar maanden de tijd om aan zijn eerste EP te werken. In september 2021 komt een 5-delig EP dat gaat over angsten overwinnen, buiten je comfort zone treden en in jezelf geloven: ‘PACE VIOLATES’. Deze EP is de rode draad voor zijn show in Gebouw-T, dus maak je klaar voor een avond vol met energie en emotie.

Manic
Lucas Bogaart, een 19-jarige rapper uit Bergen op Zoom, houdt zich niet aan één enkele sound. Vanuit zijn thuisstudio produceert Manic voor ieder wat wils. Van zomerse vibes helemaal tot aan agressieve nummers. En dat wilt hij graag aan zoveel mogelijk mensen laten horen. Na de release van zijn albums “Quarantine Confessions” en “Not By The Book” in 2021 is Manic meer dan klaar om de strijd aan te gaan. ‘Wanneer iedereen je teksten meezingt en staat te springen op jouw nummers. Dat zijn de beste momenten van je leven.’ 

The Yummy Mouths
Sappige garagerock, een vleugje post-punk en een zoet popsausje. Sinds 2019 bereiden the Yummy Mouths een catchy mix met deze ingrediënten! In 2021 kwam het Kempische trio naar buiten met hun debuut EP “UGH!” op FONS Records en Gazer Tapes. Lead single “White Noise” werd uitgeroepen tot Catch of the Day op Studio Brussel en ook de andere tracks konden rekenen op veel positieve commentaren en airplay op Willy. Sindsdien zijn the Yummy Mouths niet meer van het podium weg te denken om hun energieke liveset voor te stellen!

Akuma Jin
Anime, Rap & Metal. 3 woorden die Akuma Jin perfect beschrijven. Deze unieke combinatie gemengd met duistere sounds en harde 808’s, komen allemaal samen met het hoofd doel: het verslaan van jouw innerlijke Akuma.

T-Strijd 2022 wordt mede mogelijk gemaakt door Keymusic en SOUNDZ.