Gratis!
Locatie Zaal
Datum vr 08 feb'19
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Op vrijdag 8 februari zal er door Little Symphonies, SMMRSLESHOW ME WHAT U GOT! en Spielmann gestreden worden in de 3e voorronde van de T-strijd 2019.

Little Symphonies, Maxim Ventulé en Tom Gudde schrijven en produceren samen materiaal wat leidt tot nostalgische luisterliedjes met thema’s over volwassen worden en sterfelijkheid.

2018, Breda. Punkband Fuzzdog is al een tijd bezig met het zoeken naar een passende vocalist. Bassist Lars Verdurmen kruist zijn weg met gitarist/zanger Nuno Fernandez bij een repetitie op de rockacademie in Tilburg. Maanden later voegen zij zich samen met Drummer Sebastiaan Stam en gitarist Max Walder en besluiten door te gaan als SMMRSLE. De band valt onder alternative rock, een mix van 90s in een nieuw millenium. Met catchy vocal lines, creative bass riffs onderdrukt met rough gitaar partijen en een pumping drum sound, creëren deze boys een stijl met hun naam als trademark. SMMRSLE will always be our place to hide.

Spielmann zag eind 2017 het licht. Spielmann is een 4 koppige nar en danst met blues, folk en rock. Een sfeervolle en mysterieuze sound aangevuld met krachtige en beeldende lyrics.

T-Strijd wordt gesponsord door Bax Music.