Gratis!
Locatie Zaal
Datum za 12 jan'19
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Op zaterdag 12 januari vindt de 1e voorronde van de T-Strijd 2019 plaats. Hier zullen Charades, The Brightt, Night Nules en to live among wolves tegen elkaar strijden voor een plekje in de halve finale en de finale.

Charades spreekt van een hardnekkig verlangen wat aan je trekt, in je oor schreeuwt en niet stopt tot dat het krijgt wat het wil. Bitterzoete klanken gedragen door duidelijke frustratie die onder je huid kruipen, af en toe de haren overeind laten staan en je laten vragen om meer.

Stomende, groovende 70’s inspired rock: The Brightt, ontstaan in 2015, zou hier het best mee beschreven kunnen worden. Met een liefde voor explosieve optredens zijn ze elke show erop uit om de boel op stelten te zetten.

Night Nules zoekt de schemerzone op tussen indierock en dansbare pop, gedragen door een steady ritmesectie en gedreven door eigenzinnige gitaar- en zangpartijen.

to live among wolves, een abstract maar gepolijste hardcore stijl dat typische genres niet naleeft, to live among wolves zit op het lijntje van berekend en chaotisch. Hun teksten hebben betrekking tot materialisme en persoonlijke strijd, actualiteit, politiek en religieuze thema’s. to live among wolves brengt een nieuw soort veelzijdigheid.

DEUREN: 20.30 uur

AANVANG: 21.00 uur

ENTREE: Gratis!

T-Strijd 2019 wordt gesponsord door Bax Music.