Gratis!
Locatie Zaal
Datum zo 06 nov'22
Zaal open 14:15
Aanvang 14:30
Genre Overig

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

De T-Sessies zijn een natuurlijke broedplaats van nieuw talent. Veel muzikanten staan te trappelen om te spelen, maar een podium ontbreekt. Speel je een instrument, zing of rap je en wil je graag een keer met anderen spelen onder leiding van ervaren muzikanten? Kom dan langs bij deze allround jamsessie van Gebouw-T!

Thema T-Sessie 6 november: hiphop
Rapper Mazzy zal zich bij deze T-Sessie voegen. Mazzy is geboren en getogen in Bergen op Zoom. Hij is jeugd- en jongerenwerker in de gemeente Papendrecht maar vooral bekend als rapper en eerste hiphop artiest die de T-Strijd won. Hij brengt regelmatig nieuwe tracks uit en staat in november tweemaal op de planken. Als medeoprichter van programmalijn SKRRT SKRRT binnen Gebouw-T organiseert hij meerdere hiphopevenementen per jaar. Eerstvolgende editie staat gepland op 25 november met o.a. Ashafar, Numidia en natuurlijk Mazzy zelf! Check de muziek van Mazzy hier!

Over T-Sessie
Bij T-Sessie worden verschillende stijlen gespeeld, zoals blues, funk, pop en rock. Iedereen is welkom om mee te spelen, gevorderd of beginnend! Uiteraard ben je ook als bezoeker van harte welkom om de bands te ondersteunen en aan te moedigen of gewoon simpelweg te genieten van de muziek! Hoe werkt het? Gewoonlijk opent de huisband de sessie met een paar nummers. Wanneer dit klaar is kun je je opgeven bij de sessieleider of de leden van de huisband. Die maken dan een indeling van de opgegeven muzikanten en nummers die gespeeld gaan worden. We proberen iedereen die zich opgeeft ruimte te bieden om op te treden. Je kunt alleen komen, maar natuurlijk mag je mensen meenemen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Op de Facebookpagina van de T-Sessie vind je een lijstje met nummers die vaak gespeeld worden, maar dit zijn ze echter niet allemaal. Er zijn ook mappen met teksten en akkoordenschema’s van liedjes die de huisband kan spelen. Je kunt ook zelf een ander nummer inbrengen, het is wel handig als je daarvan een akkoordenschema meeneemt. Naast bestaande nummers hebben sinds kort ook een “vrije jam” ingebouwd. Aan de hand van een aantal akkoordenschema’s spreken we een tempo en een feel af en gaan we los! Kortom, het is een sessie waar iedereen, zowel de beginnende als de gevorderde muzikant aan zijn trekken kan komen! Klik hier voor onze facebook pagina.

Onze huisband bestaat uit:

  • Loek Verlaan: zang
  • Monique de Bruin: zang
  • Maxim Slock: gitaar
  • Kai Liem: toetsen
  • Frank Dries: basgitaar
  • Herman Bierhuizen: drums
  • Steven Dietvorst: saxofoon