Gratis!
Locatie Zaal
Datum zo 05 dec'21
Zaal open 13:15
Aanvang 13:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Voor toegang tot Gebouw-T is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website.

Toegang is gratis. Een zitplaats op 1,5 meter is verplicht. Daarnaast is een mondkapje bij het verplaatsen verplicht. Wanneer je op je zitplek zit mag je mondkapje af.

De T-Sessies zijn een natuurlijke broedplaats van nieuw talent. Veel muzikanten staan te trappelen om te spelen, maar een podium ontbreekt. Speel je een instrument, zing of rap je en wil je graag een keer met anderen spelen onder leiding van ervaren muzikanten? Kom dan langs bij de all-round jamsessie van Gebouw-T: T-Sessie. Er worden verschillende stijlen gespeeld, zoals blues, funk, pop en rock. Iedereen is welkom om mee te spelen, gevorderd of beginnend! Uiteraard ben je ook als bezoeker van harte welkom om de bands te ondersteunen en aan te moedigen of gewoon simpelweg te genieten van de muziek! Hoe werkt het? Gewoonlijk opent de huisband de sessie met een of twee nummers. Wanneer deze klaar is kun je je opgeven bij de sessieleider of de leden van de huisband, die maken dan een indeling van de opgegeven muzikanten en nummers die gespeeld gaan worden. We proberen iedereen die zich opgeeft ruimte te bieden om op te treden. Je kunt alleen komen, maar natuurlijk mag je mensen meenemen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Op de Facebookpagina van de T-Sessie vind je een lijstje met nummers die vaak gespeeld worden, maar dit zijn ze echter niet allemaal. Er zijn ook mappen met teksten en akkoordenschema’s van liedjes die de huisband kan spelen. Je kunt ook zelf een ander nummer inbrengen, het is wel handig als je daarvan een akkoordenschema meeneemt. Naast bestaande nummers hebben sinds kort ook een “vrije jam” ingebouwd. Aan de hand van een aantal akkoorden schema’s spreken we een tempo en een feel af en gaan we los! Kortom, het is een sessie waar iedereen, zowel de beginnende als de gevorderde muzikant aan zijn trekken kan komen! Klik hier voor onze facebook pagina.

Onze huisband bestaat uit:

  • Loek Verlaan/Monique de Bruin: Zang
  • Maxim Slock: Gitaar
  • Kai Liem: Toetsen
  • Frank Dries: Basgitaar
  • Herman Bierhuizen: Drums
  • Steven Dietvorst: Saxofoon