Locatie Zaal
Datum do 21 apr'22
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Genre Rock

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Soms is het eenvoudig en moeten er niet teveel woorden aan vuilgemaakt worden: rock’n’roll is er om plezier te maken, om lekker los te gaan en te genieten riffs en roffels, tot je haar ervan recht gaat staan. Vanuit die ésprit steken een paar veteranen uit het vak de koppen samen: drummers Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) en collega Mario Goossens (Triggerfinger) ronselden gitarist en gouden stem Pete Shoulder (Brit; Winterville, The Union en Silverthorne) en gitarist Fabio Canini uit Belgisch Limburg om samen een ouwerwets potje te rocken.

De vier gingen aan het werk met een paar goedgekozen covers en ontwikkelden al gauw een stevige classic rock sound, die dankzij het unieke geluid van twee drums en de stem van Shoulder kop en schouder boven het maaiveld uitsteekt. Classic stuff! De eerste EP en het debuutalbum zijn al uit.

Support: SPLINTER
Met een vrachtwagen aan muzikale bagage op zak besloten Douwe, Sander, Gert-Jan en Barry een band te vormen waar een nieuwe, kakelfrisse punkenergie vanaf moest spatten. Met hun vorige bands–Death Alley, Birth of Joy en Vanderbuyst–hadden ze alle vier over de wereld getoerd met zwaarder werk, met Splinter moest het zuivere plezier en de dansbaarheid weer centraal staan.

T-Gesprek
Voorafgaand aan het optreden is er een exclusief T-Gesprek met Mario Goossens en Cesar Zuiderwijk door journalist Willem Jongeneelen. De aanmeldingen hiervoor zijn gesloten, het maximum aantal deelnemers is bereikt.