Uitverkocht
Locatie Rabozaal
Datum za 03 okt'20
Zaal open 19:30
Aanvang 20:15
Genre Classic Rock
Tickets:
Voorverkoop € 17.25
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
uitverkocht

Dit concert is uitverkocht. Gelukkig doen ze dezelfde dag een tweede show in de middag. Tickets zijn hier te koop!

Soms is het eenvoudig en moeten er niet teveel woorden aan vuilgemaakt worden: rock’n’roll is er om plezier te maken, om lekker loos te gaan en te genieten riffs en roffels, tot je haar ervan recht gaat rechtstaan. Vanuit die ésprit steken een paar veteranen uit het vak de koppen samen: drummers Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) en collega Mario Goossens (Triggerfinger) ronselden gitarist en gouden stem Pete Shoulder (Brit; Winterville, The Union en Silverthorne) en gitarist Fabio Canini uit Belgisch Limburg om samen een ouwerwets potje te rocken.

De vier gingen aan het werk met een paar goedgekozen covers en ontwikkelden al gauw een stevige classic rock sound, die dankzij het unieke geluid van twee drums en de stem van Shoulder kop en schouder boven het maaiveld uitsteekt. Classic stuff! De eerste EP is uit, het debuutalbum verschijnt later dit jaar.

GEBOUW-T GAAT WEER OPEN, WELKOM TERUG!

We openen vanaf juli weer de deuren voor een reeks intieme shows op afstand. Per show verkopen we een beperkt aantal kaartjes (2-persoonstickets en een paar 1-persoonstickets) zodat iedereen op een veilige afstand van het concert kan genieten. Hierbij nemen we alle regels en richtlijnen rondom corona in acht. We volgen daarin het protocol dat is opgesteld door de Vereniging Nederlandse Poppodia & Festivals. We kunnen niet wachten om jullie weer te ontvangen.