Locatie Zaal
Datum za 29 feb'20
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Shht: geflipte noisepop  uit het Vlaamse Gent. De heren omschrijven hun geluid zelf als “The Beatles featuring Kanye West“. Na felgesmaakte passages op Best Kept Secret en Pukkelpop stelt Shht hun 2e album voor. ‘Shht would like to talk about you!’. Shht speelt niet alleen chaos, maar ook geflipt strak. Bij deze dus een nieuwe kans voor diegenen die Shht nog nooit live zagen. Be prepared…

Support: Love Couple. Meer dan terecht won Love Couple de T-Strijd in 2018. Ook in de rest van het land wordt het woord van de polygamie inmiddels verspreid, verpakt in songs die opzichtig knipogen naar ‘80s pop en grunge. De specialiteit van dit knotsgekke viertal (met Tristan van Selm op bas en synths) is naar eigen zeggen het kapotmaken van popliedjes.

Any Minute Now!

Popjournalist Willem Jongeneelen loopt in Nederland en België regelmatig tegen bijzondere artiesten aan. Relatief beroemd of soms nog totaal onbekend, in wat voor genre dan ook. Tijdens Any Minute Now! stelt hij steeds zo’n nieuwe naam voor en draait hij relevante plaatjes rond het optreden. In zijn optiek hebben al die (relatief) nieuwe namen één belangrijk aspect gemeen: ze maken urgente muziek. Ze bezitten een sound die helemaal van deze tijd is, of schrijven/spelen liedjes van een kwaliteit die juist helemaal tijdloos is. Het zijn altijd namen die gehoord moeten worden! En omdat de massa het nog niet weet, kan dat ook nog altijd voor een sympathiek lage entreeprijs!