Hardloper
Locatie Zaal
Datum ma 24 jun'19
Zaal open 19:30
Aanvang 20:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

De Amerikaanse gitarist John Petrucci is de winnaar van de Sena Performers European Guitar Award 2019. Petrucci is de gitarist en leider van Dream Theater, de beroemdste symfonische rockband ter wereld. Op maandag 24 juni krijgt de 51-jarige stergitarist de prestigieuze oeuvre-award, afgekort SEGA, in Gebouw-T in Bergen op Zoom uitgereikt.

Tijdens de Award-uitreking 24 juni komt een bonte stoet aan grote gitaristen voorbij. Naast Petrucci die ook zelf speelt, komen ondermeer voormalige winnaars Jan Akkerman en Dany Lademacher met zijn Wild Romance in de ring. Daarnaast treed ook DeWolff-voorman Pablo van der Poel op. Ook de akoestische grootmeester Erik Vaarzon Morel en voormalig Textures-gitarist Joe Tal zullen van de partij zijn. Kayak-gitarist Marcel Singor doet samen met zanger Wudstik een ode aan de band Rush.

Petrucci wordt in de wereld van de metal- en progressieve rock gezien als een absolute grootheid. Met zijn band Dream Theater trad hij begin jaren ’90 in de voetsporen van fameuze bands zoals Rush, Yes en Genesis. De wellicht meest spectaculaire rockgitarist van de laatste 25 jaar, is daarmee de opvolger van zijn landgenoot Joe Satriani die vorig jaar de award uitgereikt kreeg. Eerdere winnaars waren ondermeer Joe Bonamassa, Steve Vai, Guns N’ Roses-gitarist Slash, Queen-gitarist Brian May en Steve Lukather van de band Toto. Het is de vierde keer dat de ceremonie rondom de Sena Performers European Guitar Award in Bergen op Zoom zal plaatsvinden

De kaartverkoop voor de Sena Performers European Guitar Award is gestart!

Ticketprijzen:

Voorverkoop: € 33,50 (90% uitverkocht)

Dagverkoop: € 36,00

Speciale tickets:

Combiticket Guitar Night + SEGA Award: € 50,00

VIP pakket: € 260,00 per arrangement voor 2 personen. Inclusief 2 tickets, fles champagne/whisky, borrelhapjes, free drinks op T-Balkon.