Locatie Zaal
Datum vr 24 apr'20
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Dit concert is vanwege de maatregelen vanuit de overheid afgelast. Er komt geen nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Welke helm heb je op in je leven? Welke zet je af? En zou je een andere helm op kunnen zetten? Human Alien, het vierde album van Sandra van Nieuwland, is een plaat over identiteit en perceptie. Het gaat over de manier waarop je naar jezelf en de wereld kijkt. Want hoe open is je vizier eigenlijk na alle grote en kleine gebeurtenissen die je leven hebben veranderd? De zangeres heeft deze vragen en gedachten vertaald in een persoonlijke popplaat waarin ze de luisteraar aan de hand meeneemt in haar zoektocht.

In 2012 beleeft zangeres, songwriter en muzikante Sandra van Nieuwland een indrukwekkende doorbraak met haar deelname aan The Voice of Holland. Ze wint het seizoen niet, maar scoort wel grote hits met onder meer de nummers More en Keep Your Head Up. Ze breekt records in de Nederlandse hitlijsten door tegelijkertijd op nummer 1, 2 en 3 te staan. 2018 is het jaar van nieuwe in eigen beheer uitgebrachte muziek met een meer elektronisch karakter. Het album Human Alien landt op aarde en bevat liedjes over wat identiteit is, wat is echt en wat niet, de illusies van het leven. Op vrijdag 28 februari is de nieuwe single van Sandra verschenen Little one. Deze persoonlijke single is geschreven nadat ze hoorde dat haar ex en de vader van haar drie zoons een kindje zou krijgen met zijn nieuwe liefde. In de single verwelkomt ze dit nieuwe leven en vertelt ze hoe ze deze nieuwe situatie ervaart. Na de single-release volgt de Human Alien and More tour langs verschillende popzalen in Nederland.