Locatie Rabozaal
Datum vr 15 jan'21
Zaal open 19:30
Aanvang 20:15
Genre Pop
Tickets:
Eenpersoonsticket € 18.00
Tweepersoonsticket € 36.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

Op dinsdag 13 oktober zijn door de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd tegen de verspreiding van het coronavirus. Concreet betekent dit voor Gebouw-T dat we niet meer dan 30 bezoekers mogen ontvangen. Helaas kunnen daarom de geplande shows in Gebouw-T tot en met 15 december niet doorgaan. Ook het concert van Sandra van Nieuwland op donderdag 22 oktober wordt verplaatst. Nieuwe datum vrijdag 15 januari 2021. Gekochte kaarten blijven geldig. Kaartkopers hebben persoonlijk bericht ontvangen.

Een platina album, de top 3 bezetten in de Nederlandse hitlijsten en de Edison voor beste pop-album. Sandra van Nieuwland kan zeggen dat ze het allemaal heeft gehad. Het was een geweldige start nadat The Voice net niet werd gewonnen. De start werd gevolgd met onder andere 25 shows door heel Nederland in 2018. Sinds dat jaar heeft ze haar muziek in eigen beheer, waardoor ze in 2019 muziek componeert en schrijft voor de show Volgens Mij. Het resulteert ook in een bevrijdingsdag-project, waarbij ze onder andere voor de premier speelt. In maart 2020 kwam een nieuwe single uit. Dit nummer ging over ontwikkelingen in haar eigen leven. In 8 jaar heeft ze heel Nederland weten te veroveren, van de top-40 tot de leiders van Nederland. Nu komt ze Gebouw-T veroveren met haar prachtige nummers. Het aantal beschikbare tickets is beperkt dus wees er snel bij.

GEBOUW-T GAAT WEER OPEN, WELKOM TERUG!

We openen vanaf juli weer de deuren voor een reeks intieme shows op afstand. Per show verkopen we een beperkt aantal kaartjes (2-persoonstickets en een paar 1-persoonstickets) zodat iedereen op een veilige afstand van het concert kan genieten. Hierbij nemen we alle regels en richtlijnen rondom corona in acht. We volgen daarin het protocol dat is opgesteld door de Vereniging Nederlandse Poppodia & Festivals. We kunnen niet wachten om jullie weer te ontvangen.