Uitverkocht
Locatie Zaal
Datum ma 26 apr'21
Zaal open 18:30
Aanvang 19:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

S10, inmiddels kroonprinses van de Nederlandse alternatieve pop vertelt door middel van rap, zang en spoken word haar meest persoonlijke verhalen. Haar debuutalbum ‘Snowsniper’ werd beloond met Nederlands meest prestigieuze muziekprijs, een Edison in de categorie ‘Alternative’. De 20-jarige Stien den Hollander wist veel mensen te raken door haar openheid over haar tumultueuze verleden in de psychiatrie, de leidende thematiek op haar eerste twee ep’s.Hierover maakte 3voor12 tevens een documentaire.

Haar show op Noorderslag 2020 werd uitgeroepen tot #2 van de beste 25. Op uitnodiging van Wende trad S10 op in Koninklijk Theater Carré Amsterdam en De Volkskrant noemde het duet van Wende en S10 ‘het hoogtepunt van de avond’.

Op 13 november verscheen Vlinders, een nieuw album dat voortbouwt op het ontluikende emotionele spectrum en de scherpe en elegante sounds die we kennen van de Hoornse zangeres. Vaste producer Sim Fane is wederom nauw betrokken. Het album bevat contributies van o.a. RonnieFlex, Zwangere Guyen Wende Snijders.

Er zijn een beperkt aantal kaartjes verkrijgbaar en het betreffen allemaal zitplaatsen. Let op: om toegang te krijgen tot dit concert moet je een negatieve testuitslag (binnen 40 uur voor het evenement) laten zien. Maak je afspraak enkel via www.testenvoortoegang.nl

Pilot ‘Testen voor Toegang’

Gebouw-T doet mee met de pilot ‘Testen voor Toegang’. Op 25, 26 en 27 april openen wij voor 3 evenementen onze deuren. Tijdens deze pilot evenementen krijg je toegang tot Gebouw-T wanneer je een negatieve testuitslag laat zien die je maximaal 40 uur voor het evenement hebt verkregen. Een sneltestafspraak kun je enkel via www.testenvoortoegang.nl regelen. Je ontvangt na de sneltest de uitslag binnen een uur. Ben je negatief getest? In de CoronaCheck-app (downloadlink: Apple iOS en Google Android) zet je de testuitslag om in een digitaal testbewijs. Neem je digitale testbewijs (in de CoronaCheck app) mee naar Gebouw-T en laat het bij de ingang scannen door één van onze medewerkers, naast je concertticket natuurlijk. Lees hier de FAQ!