Locatie Rabozaal
Datum za 07 aug'21
Zaal open 19:30
Aanvang 20:15
Genre Rock & alternative
Tickets:
Eenpersoonsticket € 12.25
Tweepersoonsticket € 24.50
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

Het concert van RHEA van donderdag 17 december is verplaatst naar een nieuwe datum: zaterdag 7 augustus. Gekochte kaarten blijven geldig. Kaartkopers hebben persoonlijk bericht ontvangen.

Al meer dan drie jaar bewijst RHEA dat rock’n roll zeker nog niet op zijn retour is. Sterker nog, ze maken een kunst van het innoveren in rock’n roll. In 2019 bracht de jonge band het eerste gedeelte van het debuutalbum uit, waarin al snel duidelijk werd wat het handelsmerk is; scheurende riffs met gitaren, stevige drums en de moderne sound van de toetsenist. Het debuutalbum “Lust For Blood” werd gevolgd met supportacts voor Royal Blood en Wolfmother. In België verkoopt RHEA het ene na het andere concert uit, waar ze dit jaar ook speelde in het stadion van KAA GENT. Wil jij één van de meest getalenteerde bands van onze zuiderburen zien rocken? Dan is dit jouw Any Minute Now!

Recensies:
“RHEA is ready for brilliant ideas.” – Humo 
“The best Belpop of the moment” – De Morgen
“The titans of RHEA make dirty rock according to the book.”- Studio Brussel

GEBOUW-T GAAT WEER OPEN, WELKOM TERUG!

We openen vanaf juli weer de deuren voor een reeks intieme shows op afstand. Per show verkopen we een beperkt aantal kaartjes (2-persoonstickets en een paar 1-persoonstickets) zodat iedereen op een veilige afstand van het concert kan genieten. Hierbij nemen we alle regels en richtlijnen rondom corona in acht. We volgen daarin het protocol dat is opgesteld door de Vereniging Nederlandse Poppodia & Festivals. We kunnen niet wachten om jullie weer te ontvangen.

ANY MINUTE NOW!

Popjournalist Willem Jongeneelen loopt in Nederland en België regelmatig tegen bijzondere artiesten aan. Relatief beroemd of soms nog totaal onbekend, in wat voor genre dan ook. Tijdens Any Minute Now! stelt hij steeds zo’n nieuwe naam voor en draait hij relevante plaatjes rond het optreden. In zijn optiek hebben al die (relatief) nieuwe namen één belangrijk aspect gemeen: ze maken urgente muziek. Ze bezitten een sound die helemaal van deze tijd is, of schrijven/spelen liedjes van een kwaliteit die juist helemaal tijdloos is. Het zijn altijd namen die gehoord moeten worden!