Afgelast
Locatie Zaal
Datum zo 19 dec'21
Zaal open 10:30
Aanvang 11:15

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

N.a.v. de aangekondigde lockdown per 19 december kan Quiz’M Top 2000 helaas niet doorgaan. We gaan op zoek naar een alternatieve invulling. Hierover krijg je volgende week per e-mail bericht.

Dit is de ochtend editie van Quiz’M Top 2000. Je hebt op zondag 5 december per e-mail info gekregen of je in de ochtend- of middageditie bent ingedeeld.

Tijdschema
Deuren: 10.30 uur
Aanvang: 11.15 uur
Eind: 13.30 uur

Quiz’M is uitgegroeid tot een succesvolle muziekquiz. Het laagdrempelige en gezellige competitieve karakter van de quiz zorgt telkens voor een goedgevulde zaal! Met uitdagende, grappige en brein brekende vragen voor de muziekfreak, de leek en de gezelligheidsspeler. Van serieus tot nét over het randje, maar altijd bedoeld om te entertainen.

Deze editie is de jaarlijkse Top 2000 editie, met vragen specifiek voor de Top 2000 muziekliefhebber! Teams van maximaal 4 personen gaan de strijd met elkaar aan en laten zien wat ze in huis hebben. Iedereen kan meedoen en er zijn diverse prijzen te winnen. Vooraf een ticket kopen is aan te raden wegens grote belangstelling. Je koopt 1 ticket voor je gehele team.

Zin in iets lekkers?
Van quizzen krijg je honger! Daarom komen we je nu tegemoet met heerlijke kaas- en mixplankjes van delicatessenwinkel Tapavino! Bestellen kun je hier! Met de verkregen e-ticket haal je je bestelling tijdens Quiz’M af bij de bar. Let op dat je voor deelname aan de quiz wel in het bezit moet zijn van een teamticket. Het bestellen van de plankjes kan tot uiterlijk 13 december 2021.