Locatie Livestream
Datum za 08 jan'22
Aanvang 19:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Koop snel je tickets voor de Quiz’M Top 2000 muziekquiz! Omdat het een livestream is, zijn er meer tickets beschikbaar dan normaal. Ga jij er op 8 januari met de winst vandoor? 

Het is weer tijd voor een nieuwe Quiz’M Top 2000 livestream! Op zaterdag 8 januari brengt Quiz’M de leukste, moeilijkste, bizarste Top 2000 breinbrekers vanuit Gebouw-T bij jou thuis! De muziekquizzen van Quiz’M zijn legendarisch en altijd volledig uitverkocht! Het voordeel van corona is dat niemand deze keer naast het potje hoeft te piesen: er is een virtuele tafel voor iedereen! Of je nu een fanatieke muziekfreak of een gezelligheidsspeler bent, het gaat om lol met muziek. Natuurlijk is er een winnaar én er zijn te gekke prijzen.

Speel jij mee op zaterdag 8 januari? Je bestelt één streaming ticket per gezelschap à 10 euro per stuk.

19.30 – digitale inloop
20.00 – aanvang quiz

Streamingticket gekocht?
Je kunt nu met jouw teamgenoten geheel coronaproof meespelen middels een virtueel antwoordformulier! Je moet dat formulier nog wel even activeren om mee te kunnen spelen. Doe dat ze snel mogelijk.

Met de code die op het ticket staat (startende met ST…) ga je naar deze link. Je logt in met één van jouw social accounts of je maakt een account aan. Je kunt meteen een teamnaam opgeven en eventueel een logo of foto van jouw team uploaden. Je bent nu de teamcaptain en je kunt nu jouw teamleden uitnodigen in het team. Dat is handig als teamgenoten niet op dezelfde fysieke locatie zijn tijdens de quiz. Je deelt op deze manier het virtuele antwoord formulier. Dat is ook handig als er een telefoon uitvalt. Het is dus niet noodzakelijk dat ieder teamlid een eigen virtueel formulier heeft.

Op 8 januari ga je op je tablet of telefoon weer naar deze pagina en log je in. Op je smart TV of laptop ga je naar deze pagina. Daar komt de stream van de quiz te staan.