Hardloper
Locatie Rabozaal
Datum zo 04 okt'20
Zaal open 14:30
Aanvang 15:30
Genre Overige
Tickets:
Eenpersoonsticket € 15.00
Tweepersoonsticket € 30.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

Puur Gelul (oorspronkelijke datum zondag 5 april) is vanwege het coronavirus verplaatst naar zondag 4 oktober. Gekochte kaarten blijven geldig. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.

Puur Gelul komt terug naar Gebouw-T! Voor wie niet bij de vorige edities aanwezig was vertellen we graag wat hen te wachten staat: Puur Gelul is een middag vol overdonderend zinloos verbaal geweld. Punt. Een bonte verzameling van schrijvers, sprekers, verhalenvertellers, dichters, rappers en stand-uppers uit het hele land komen op zondag 4 oktober naar Gebouw-T om de literatuur een ‘boost’ te geven. Compleet voorzien van een nieuwe woordenschat en darmverkrampingen van het lachen sturen we je na afloop weer de straat op.

Voor deze editie in Gebouw-T pakken we uit met Herman Brusselmans, Vlaamse schrijver – dichter – columnist. Hij publiceerde tachtig boeken, is graag geziene gast bij de Nederlandse talkshows en wordt zowel verguisd als verafgood.

Lokaal talent is er ook vanuit Ruurt van der Wel en Erwin Stander. Zij gaven vorig jaar twee uitverkochte cabaretshows in Gebouw-T met de enige echte Bergse eindejaarsconference. Wij vragen de leukste ambtenaren van Bergen op Zoom graag terug.

Het volledige programma:

Herman Brusselmans // The Sissies // Ruurt van der Wel & Erwin Stander // Boozy // DJ MC Henk Koolen

Herman Brusselmans