Afgelast
Locatie Zaal
Datum zo 04 okt'20
Zaal open 14:30
Aanvang 15:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

We hebben helaas slecht nieuws. De Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant heeft Gebouw-T geen ontheffing gegeven om meer dan 30 bezoekers te ontvangen:

“Slechts theaters met regulier meer dan 600 zitplaatsen en poppodia waarin voor coronatijd 600 of meer zitplaatsen gecreëerd hadden kunnen worden, krijgen ontheffing in de Veiligheidsregio Midden-en West-Brabant.”

Dat betekent dat Puur Gelul op zondag 4 oktober NIET doorgaat. Wij vinden het ontzettend vervelend dat dit pas op deze termijn bekend wordt.

Een klein beetje goed nieuws om de pijn te verzachten: we hebben al wel een vervangende datum: zondag 28 maart 2021. Kaartkopers ontvangen hierover bericht.

Stay safe!

Puur Gelul komt terug naar Gebouw-T! Voor wie niet bij de vorige edities aanwezig was vertellen we graag wat hen te wachten staat: Puur Gelul is een middag vol overdonderend zinloos verbaal geweld. Punt. Een bonte verzameling van schrijvers, sprekers, verhalenvertellers, dichters, rappers en stand-uppers uit het hele land komen op zondag 4 oktober naar Gebouw-T om de literatuur een ‘boost’ te geven. Compleet voorzien van een nieuwe woordenschat en darmverkrampingen van het lachen sturen we je na afloop weer de straat op.

Voor deze editie in Gebouw-T pakken we uit met Herman Brusselmans, Vlaamse schrijver – dichter – columnist. Hij publiceerde tachtig boeken, is graag geziene gast bij de Nederlandse talkshows en wordt zowel verguisd als verafgood.

Lokaal talent is er ook vanuit Ruurt van der Wel en Erwin Stander. Zij gaven vorig jaar twee uitverkochte cabaretshows in Gebouw-T met de enige echte Bergse eindejaarsconference. Wij vragen de leukste ambtenaren van Bergen op Zoom graag terug. Ook muziekjournalist Willem Jongeneelen is van de partij. Hij leest voor uit eigen werk.

Het volledige programma:
Herman Brusselmans // The Sissies // Ruurt van der Wel & Erwin Stander // Willem Jongeneelen // Boozy // DJ MC Henk Koolen

Herman Brusselmans