Afgelast
Locatie Zaal
Datum vr 16 okt'20
Zaal open 19:00
Aanvang 19:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Op dinsdag 13 oktober zijn door de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd tegen de verspreiding van het coronavirus. Concreet betekent dit voor Gebouw-T dat we niet meer dan 30 bezoekers mogen ontvangen. Helaas kunnen daarom de geplande shows in Gebouw-T tot 11 november niet doorgaan. We verwachten de meeste concerten te verplaatsen naar een nieuwe datum en hopen dit snel bekend te kunnen maken. Kaartkopers ontvangen per e-mail bericht.

Alles is anders in 2020. Zo ook voor de Popronde. Van 12 september tot en met 28 november trekken zij langs de Nederlandse poppodia, onder het mom van de ‘Popronde Poppodium Pre-Party’. Poprondeshows in verschillende Poppodia in Nederland, ongeacht in welke stad of regio het podium zich bevindt! Natúúrlijk doet ook Gebouw-T mee. Een kaartje kost 5 euro inclusief servicekosten. Op het affiche: MINKA, Fitgirl en Espoir.

MINKA. Tintelfrisse Nederlandstalige elektropop met een vrolijke rock’n roll vibe. Zwevend op de beat neemt ze je mee haar roze wereld in, met scherpe teksten en o zo dansbare muziek. Ze zou een zusje van de Jeugd van Tegenwoordig kunnen zijn maar MINKA is vooral MINKA. Lief en rock & roll tegelijk.

Fitgirl. Luisteren niet naar mijn zoete stem! Ik nodig je uit om met mij de tent af te breken. Het is daarom onverantwoordelijk om naar onze show te komen zonder zweetband en dansschoenen. We brengen je toekomst muziek, voor lichaam en geest. Hou je van synths en vocoders. En denk je ook dat springen de beste dansvorm is? Dan houden we van je. Zie ik je snel?

Espoir. Een klankkunstenaar die in zijn werk op zoek is naar verfijnde klanken en texturen. Om een spannende mix van ambient, drones en lo-fi soundscapes te maken hackt hij gitaarpedalen en ontwikkelt software en instrumenten. Na optredens met zijn band The Void* op o.a. Rewire en het Valkhof festival is hij klaar om solo het podium te betreden.

Gebouw-T gaat weer open, welkom terug!

We openen vanaf juli weer de deuren voor een reeks intieme shows op afstand. Per show verkopen we een beperkt aantal kaartjes (2-persoonstickets en een paar 1-persoonstickets) zodat iedereen op een veilige afstand van het concert kan genieten. Hierbij nemen we alle regels en richtlijnen rondom corona in acht. We volgen daarin het protocol dat is opgesteld door de Vereniging Nederlandse Poppodia & Festivals. We kunnen niet wachten om jullie weer te ontvangen.