Uitverkocht
Locatie Bergen op Zoom
Datum za 11 sep'21
Zaal open 19:00
Aanvang 19:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

PopMonument Bergen op Zoom gaat door!
Goed nieuws: PopMonument Bergen op Zoom kan doorgaan! Wel zijn er een aantal aanpassingen nodig. Alle shows zijn seated en je hebt, naast je festivalticket, ook een coronatoegangsbewijs nodig. Binnen de PopMonument locaties geldt geen 1,5 meter afstand maar heb je wel een zitplaats. Meer info lees je hier.

Ruben Block, bekend als frontman van de rockband Triggerfinger, is de headliner van PopMonument Bergen op Zoom. Speciaal voor deze Bergse editie gaat techno-veteraan Jeroen Search een samenwerking aan met choreograaf en danser Judith Clijsters. Snelle beats en dromige sferen komen samen in oude kerk De Maagd en worden begeleid met live-visuals van Visual Scumbagz. Kortom, een unieke PopMonument-productie. Ook de nieuwste vertolker van het levenslied Sophie Straat is erbij! Verder: Pieter de Graaf speelt een spannende neoklassieke set in de Ontmoetingskerk, snoeiharde rock van Ramkot, een bijzonder project met Bergse rapper Kenny Anders en klassiek virtuositeit in de Gevangenpoort door Claire Adams.

Kaartverkoop is gestart
Er zijn nog een beperkt aantal kaartjes verkrijgbaar: de capaciteit van het festival is gelimiteerd. De combitickets (Bergen op Zoom + Breda) zijn uitverkocht.

PopMonument 2021
PopMonument Bergen op Zoom wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Bergen op Zoom, Stadsgidsen Bergen op Zoom, Cultuurbedrijf, Dans Brabant, Gebouw-T, Mastboom Brosens, Prins Bernard Cultuurfonds Noord-Brabant, Zabawas, Bibliotheek West-Brabant, Fonds Podiumkunsten, SOUNDZ, Lyfter en Hotel Zeezicht.