Uitverkocht
Locatie Bergen op Zoom
Datum za 12 sep'20
Zaal open 18:45
Aanvang 19:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Op zaterdag 12 september in Bergen op Zoom. Dit keer intiemer en bijzonderder dan ooit. De eerste namen bekend: Klangstof, REMY., Luka, Eva van Pelt en To Adelaide! Plus we hebben nog wat verrassingen in petto…

De kaartverkoop is gestart! Er zijn slechts 240 kaartjes beschikbaar. Meer dan 90% is uitverkocht.

Natuurlijk moeten ook wij ons schikken aan de nieuwe situatie. PopMonument strijkt neer op drie locaties: Gertrudiskerk, poppodium Gebouw-T en ‘in en rondom’ het Markiezenhof. Bezoekers worden verdeeld in 3 groepen van maximaal 80 bezoekers. Elke artiest speelt 3 sets. Wat je gegarandeerd gaat beleven: de headlineshow van Klangstof in Gebouw-T, REMY. in de Gertrudiskerk én de verrassingsshow in het Markiezenhof. Hoe dat precies werkt, lees je hier!

In het Markiezenhof wordt de groep van 80 bezoekers ingedeeld op 4 bijzondere plekken, waaronder de Hofzaal en de Bibliotheek. Welk optreden je precies krijgt, blijft lang een verrassing. Vlak voor het festival krijg je de keuze die bepaalt welke artiest je gaat zien.

De Gertrudiskerk wordt extra in de spotlight gezet. Zoë d’Hont gaat aan de slag met deze prachtige locatie en laat zich inspireren door het monument, de bijzondere tijd waarin we nu leven en de artiest.

Om het festival voor zoveel mogelijk muziekliefhebbers toegankelijk te maken, zijn er een vast aantal eenpersoons- en tweepersoonstickets verkrijgbaar. Wel zijn er flink minder kaarten dan voorgaande jaren. Er is slechts plek voor 240 bezoekers.