Datum za 14 sep'19
Zaal open 20:00
Aanvang 20:00
Genre Rock & alternative
Tickets:
Voorverkoop € 28.50
Deurverkoop € 29.50
VrienT van T € 23.50
Combiticket (13 + 14 sept) € 33.50
Prijzen zijn inclusief servicekosten
koop tickets

Ontdek Bergen op Zoom op een manier zoals je de stad nog nooit gezien hebt tijdens PopMonument. Op de zaterdag vinden maar liefst 40 optredens plaats verspreid over twintig erfgoedlocaties in Bergen op Zoom.

Op zaterdag 14 september zijn Bazart, Novastar (solo) en MEROL de grote namen. Verder ook: Jan Verstraeten, Scram C Baby,dirk., Kell Assouf, Love Couple, Ian Siegal (unplugged), Mozes and the Firstborn, Crayon Sun, Compro Oro, Peuk, Lip Service, I Drove a Tank, Ghostbag & Tine Fetz, Verbraak en Van Bijnen, Things I Can’t Control en Under the Surface.

Op bijzondere erfgoedlocaties kun je daar in een intieme setting van genieten. Verder zijn er optredens in de Gevangenpoort, Theater De Maagd, de Synagoge, het Oude Stadhuis, in de hofzaal van het Markiezenhof en natuurlijk in poppodium Gebouw-T. Het gratis programma in de cafés door de stad wordt ook later gepresenteerd.

Tickets

De kaartverkoop voor PopMonument 2019 is gestart. De early bird tickets zijn uitverkocht. Een dagkaart voor de zaterdag kost € 28,50 en een passe-partout voor vrijdag en zaterdag kost €33,50.

Vul daarnaast je festivalervaring aan met een diner bij La Pucelle of Streek Eet- en Drinklokaal en een overnachting op de StayOkay PopMonument camping, Fletcher Hotel of Hotel Old Dutch.