Uitverkocht
Locatie Zaal
Datum za 17 feb'24
Zaal open 20:00
Aanvang 21:00
Genre Rock
Tickets:
Voorverkoop € 27.25
Deurticket € 28.50
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
uitverkocht
uitverkocht

Dit betreft de verplaatste show van Pink Project, oorspronkelijk gepland op 27 oktober 2023. Gekochte kaarten blijven geldig. Alle kaartkopers hebben op 27 oktober een e-mail ontvangen. Door de verplaatsing zijn er nieuwe tickets vrijgekomen, maar wel een beperkt aantal. Wil jij naar dit concert? Wees er dan snel bij. 

Het publiek wil Pink Floyd horen, in optima forma, en dát is het doel van Pink Project, de bekende Pink Floyd tributeband op zaterdag 17 februari 2024.

Al ruim een kwart eeuw weet Pink Project the Band de muzikale nalatenschap van Pink Floyd vlekkeloos neer te zetten in theaters en op poppodia. Met quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow én indrukwekkende visuals is het alsof de legendarische Britse band nooit heeft opgehouden te bestaan. Pink Project zal het publiek tijdens deze show verwennen met een integrale uitvoering van het meesterwerk The Dark Side of The Moon, dat dit jaar 50 jaar bestaat (1973). Daarnaast zal de setlist bestaan uit meer ‘early works’.

“Pink Project wordt door kenners en critici wereldwijd gezien als één van de beste tribute bands. Een bezoekersreactie: “Wat een fantastisch optreden. Tot tranen toe geroerd. Coverband is echt een understatement. Het is Pink Floyd 2.0….”