Locatie Zaal
Datum vr 14 okt'22
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00
Genre Heavy , Rock

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Een keiharde double bill! Pene Corrida en Another Now met als support: A Knight Under Maria’s Altar.

Tijdschema

20:30 – deuren open

21:00 – AKUMA

22:00 – Another Now

23:15 – Pene Corrida

In 2021 bestaat Pene Corrida 10 jaar. Om dit te vieren brengen zij in september een EP uit met re-recorded unreleased tracks en trekken ze het land door met hun grootste tour ooit! Pene Corrida is een metalband die popmuziek verbouwd tot knallende metal tracks. Het combineren van metal en de “greatest hits in the world” resulteert in een uniek concept waarmee de band jaarlijks vele podia plat speelt. Dansen, moshen, stagediven, keihard meebrullen, niks is te gek; het is altijd één groot feest met Pene Corrida. Deze metalheads weten hoe ze een feestje moeten bouwen! Opgericht in 2011, Pene Corrida heeft twee full length albums, vier EPs en meerdere singels uitgebracht met tezamen meer dan drie miljoen streams en views. Hun videoclips van Adele’s “Hello”, “Salsa Tequilla” van Anders Nilsen en “Op Mn Monnie”van Famke Louisa gingen viral op het web. Hiermee is Pene Corrida vele landelijke radio en TV stations verschenen en zelfs het Jeugdjournaal bleef niet gespaart!

Het Eindhovense Another Now is in 2018 ontstaan. Nadat alle leden ervaring op hadden gedaan in andere bands, was het tijd voor iets serieus. De insteek was metalcore / alternative metal, met invloeden uit de pop-, elektronische-, punk- en metalhoek waarbij er ruimte moest zijn voor het experiment.

Support: A Knight Under Maria’s Altar. Een collectief gericht op Deathcore en Metalcore. Met meer dan 15 leden brengen zij ongekend talent met de hardste riffs naar het podium.

Er wordt deze avond ook een kleine markt weggezet waar de bands en Lyfter hun merch zullen verkopen.