Locatie Zaal
Datum vr 14 okt'22
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00
Genre Heavy , Rock
Tickets:
Voorverkoop € 12.00
Deurverkoop € 13.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

Dit is de verplaatste show gepland op 17 december 2021. Gekochte kaarten blijven geldig. Kaartkopers hebben op 1 december per e-mail bericht ontvangen.

In 2021 bestaat Pene Corrida 10 jaar. Om dit te vieren brengen zij in september een EP uit met re-recorded unreleased tracks en trekken ze het land door met hun grootste tour ooit! Pene Corrida is een metalband die popmuziek verbouwd tot knallende metal tracks. Het combineren van metal en de “greatest hits in the world” resulteert in een uniek concept waarmee de band jaarlijks vele podia plat speelt.

Dansen, moshen, stagediven, keihard meebrullen, niks is te gek; het is altijd één groot feest met Pene Corrida. Deze metalheads weten hoe ze een feestje moeten bouwen!

Opgericht in 2011, Pene Corrida heeft twee full length albums, vier EPs en meerdere singels uitgebracht met tezamen meer dan drie miljoen streams en views. Hun videoclips van Adele’s “Hello”, “Salsa Tequilla” van Anders Nilsen en “Op Mn Monnie”van Famke Louisa gingen viral op het web. Hiermee is Pene Corrida vele landelijke radio en TV stations verschenen en zelfs het Jeugdjournaal bleef niet gespaart!

Er wordt deze avond ook een kleine markt weggezet. Lyfter en Smithsfoodgroup DIY zullen klaar zitten met hun merch.

Another Now: Beukende riffs, abrupte muzikale u-bochten en sfeervolle melodieën, dat staat jou te wachten.