Gratis!
Locatie Wilhelminaveld
Datum do 21 mei'20
Zaal open 12:00
Aanvang 12:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Op De T Festival 2020 is vanwege de maatregelen vanuit de overheid afgelast. We hopen jullie op 13 mei 2021 te zien tijdens de 10e editie van Op De T Festival!

Op De T Festival viert feest! Op Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei, vindt de 10e editie van het festival plaats op het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom. Op De T Festival is een festival voor jong en oud. Naast muziek biedt het festival nog veel meer. Er is een festivalmarkt met vintage en handgemaakte producten door lokale ondernemers, een grote kinderhoek, silent disco en verschillende drank- en eetkraampjes. Het reguliere programma duurt tot 20.00 uur, daarna is de gratis afterparty in Gebouw-T. De eerste namen op het affiche zijn bekend! De rest van het programma volgt de komende tijd.

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen
In 2019 brachten Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen hun eerste gezamenlijke plaat ‘Happy Hour’ uit. Tijdens live optredens spelen ze voornamelijk de, speciaal voor deze samenwerking door Tim en Arnold Lasseur geschreven nummers. Ze worden door zowel de bluegrass/roots-fanaten en de die-hard Knol-heads, als de ‘nietsvermoedende’ festival/club-bezoekers enorm enthousiast ontvangen.

De Baron
Deze zevendelige bezetting maakt energieke muziek waar je u tegen kan zeggen. Door het combineren van urban Balkan, art rock en stomende brass muziek maakt de band iets wat ze zelf Guerilla Brass noemen, en dit allemaal in onze eigen moedertaal!

Squander Squad
Heb je zin in een feestje, dan denk je al snel aan Squander Squad. Dit uit Roosendaal afkomstige vijftal weet namelijk wel hoe zij een feestje moeten bouwen. (Ierse) folkrock, klezmer, balkan en country, zetten ze al jaren vele podia op stelten. Niets is te gek voor ze!

Blaas of Glory
Blaas of Glory is zacht gezegd een unieke formatie. Deze acht mannen gewapend met een sousafoon, piccolo, glockenspiel, banjo en accordeon en daarnaast gekleed in sexy spandex spelen jouw favoriete hardrock, pop en heavy metal hits. Denk Queen, Thin Lizzy, Van Halen en AC/DC! Tijdens de pauzes zorgt Blaas of Glory voor extra vertier midden op het festivalterrein.