Locatie Zaal
Datum wo 13 dec'23
Zaal open 19:30
Aanvang 20:30
Genre Rock
Tickets:
Voorverkoop € 45.00

Deurticket
€ 50.00

Young Ticket (<25 jaar, ID-controle aan deur)
€ 35.00

Voorverkoop + Guitar Membership
€ 60.00

VIP ticket (2 personen)
€ 325.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets
koop tickets

De kaartverkoop is gestart! Let op: er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Nuno Bettencourt is dé winnaar van Sena Performers European Guitar Award 2023. Op woensdag 13 december komt hij de award in ontvangst nemen in Bergen op Zoom en speelt hij ook live. Verwacht op deze mooie avond, naast de show van Nuno Bettencourt, ook shows van andere topmuzikanten. Later meer hierover.

Over Nuno Bettencourt
Bettencourt, die werd geboren op het Portugese eiland Praia da Vitória,  past in het rijtje van gerenommeerde buitenlandse gitaarhelden die eerder deze prestigieuze prijs wonnen. Naast een aantal buitenlandse gitaarhelden, kregen eerder landgenoten zoals Jan Akkerman, George Kooymans, Adrian Vandenberg, Leendert Haaksma en Dany Lademacher deze prijs. De 57-jarige Bettencourt is al bijna 40 jaar actief als professioneel gitarist. In 1985 werd hij lid van Extreme, een band uit de regio van de Amerikaanse stad Boston. In 1991 brak de band wereldwijd door met de akoestische ballade More Than Words. Deze song schreef Bettencourt destijds samen met Extreme-zanger Gary Cherone. Extreme scoorde nog meer grote hits met songs zoals Get The Funk Out, Hole Hearted en Rest in Peace. In de jaren daarna speelde de gitarist mee op albums en songs van grote sterren zoals Janet Jackson, Julian Lennon en Robert Palmer. Daarnaast werkte hij mee aan veel grote filmscores en aan de muziek van computergames. Ook is hij de leadgitarist en muzikaal leider van de band van superster Rihanna.

Over SEGA
Het gaat een avondvullende show worden met natuurlijk als hoogtepunt de prijsuitreiking aan Nuno Bettencourt. Deze Europese gitaarprijs is een belangrijke award, waar alle aandacht naar uit gaat. Grote namen zijn Nuno Bettencourt voor geweest, zoals Slash van Guns N’ Roses, Queen-gitarist Brian May, Steve Vai, Joe Bonamassa, Steve Lukather van Toto, Joe Satriani, John Petrucci van Dream Theater, Walter Trout, Jan Akkerman, George Kooymans, Adrian Vandenberg, Leendert Haaksma en Dany Lademacher en vorig jaar nog Steve Hackett van Genesis. Het is de zesde keer dat deze award wordt uitgereikt in Bergen op Zoom, in Gebouw-T. Het schema van de avond volgt later.

Tickets:
Naast de reguliere tickets hebben we ook de volgende bijzondere kaarten:

– Young Ticket, €35,-
Tickets speciaal voor elke liefhebber die 25 jaar of jonger is. Er wordt aan de deur gecontroleerd op ID.

– Ticket inclusief Guitar Membership, €60,-
Naast de reguliere ticket word je ook lid van de Guitar Membership. Dit houdt in dat je een jaar lang speciale nieuwsbrieven ontvangt (eens in het kwartaal), kortingen op mooie gitaarconcerten (Bijvoorbeeld Danko Jones) krijgt en kans maakt op de laatste twee tickets van Living Colour op 8 december.

– VIP kaarten, €325,- (2 personen)
Ontvang een speciaal eigen plekje op het balkon tijdens de uitreiking. Ook inbegrepen zijn een fles Cava of whisky en gratis drankjes.

Guitar Week
De uitreiking maakt deel uit van de Guitar week wat in Bergen op Zoom plaatsvindt van 8 december tot en met 14 december. Een vol programma met concerten van jong talent tot bekende grote namen en ook een speciale gitaardag om alle vragen te stellen aan de professionals. Bekijk onze Guitar Week pagina voor meer informatie