Locatie Rabozaal
Datum vr 12 mrt'21
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00
Genre Rock & alternative
Tickets:
Voorverkoop € 17.25
Deurverkoop € 18.25
VrienT van T € 14.25
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

Dit concert (oorspronkelijke datum: zaterdag 14 maart 2020) is vanwege de corona-maatregelen verplaatst naar vrijdag 12 maart 2021. Gekochte kaarten blijven ook op de nieuwe datum geldig. Kaartkopers ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Twintig jaar na de slotconcerten in de AB en dertig jaar na het winnen van HUMO’s Rock Rally is Noordkaap weer samen. In de bezetting waarmee de Nederlandstalige band hun grootste hits en beste albums maakte: dus met Lars Van Bambost op gitaar, Erik Sterckx op bas, Nico Van Calster op drums, Wim De Wilde op toetsen en Stijn Meuris op zang.

Met een setlijst die tien jaar Noordkaap samenvat en met de energieke sound die de groep destijds kenmerkte, speelt de band op zaterdag 11 april in de AB. Voorafgaand speelt de band een paar warm-up shows waaronder in Gebouw-T!

VRIENT VAN T

Ben jij een muziekliefhebber, hou je ervan om nieuwe bands te ontdekken en ga je graag naar Gebouw-T? Word dan VrienT van T! Voor een klein bedrag per jaar profiteer je van leuke kortingen en aanbiedingen, zoals korting op tickets voor Noordkaap! Klik hier voor meer informatie.