Locatie Rabozaal
Datum do 23 dec'21
Zaal open 20:30
Aanvang 20:30
Genre Jazz
Tickets:
Voorverkoop € 20.25
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

Vanwege de aanhoudende maatregelen vanuit de overheid wordt dit concert verplaatst naar een nieuwe datum: 23 december 2021. Gekochte tickets blijven uiteraard geldig. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.

De achtkoppige, altijd goedgeklede band, New Cool Collective toerde al over de hele wereld. De band won vele awards en weet met hun unieke mix van jazz, dance, latin, salsa, afrobeat en boogaloo iedereen aan te steken. Afgelopen jaar bracht de band het album Dansé Dansé. In november verschijnt het vervolg op de samenwerking met Matt Bianco getiteld: High Anxiety.

Dit najaar gaat New Cool Collective de clubs in met een bijzonder project. In een intieme setting tovert de band de Nederlandse zalen om tot Speakeasy’s. Het begrip Speakeasy ontstond tijdens de drooglegging in de Verenigde Staten van 1920 tot 1933. Met het verbod op de verkoop en productie van alcohol verschenen er langzaam maar zeker geheime bars waar de mensen toch samenkwamen.

New Cool Collective zal tijdens deze avonden in een akoestische bezetting speciaal repertoire spelen om het gevoel van de geheime clubs en bars aan het begin van de vorige eeuw op te wekken. Zo ontsnap je voor even aan de hectiek van 2021 en waan je je in een verborgen nachtclub uit het begin van de 20ste eeuw.