Locatie Zaal
Datum za 25 mrt'23
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00
Genre Heavy

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Nephylim combineert hun passie voor Melodic Death metal met progressieve en melancholische melodieën.

De verhaallijnen van de muziek voegen elementen van de natuur samen met abstractheid. Tezamen met gebalanceerde atmosfeer en een energieke show geeft Nephylimeen unieke beleving voor het publiek.Het jaar 2022 kan bestempeld worden als het jaar dat Nephylim doorbrak met shows op o.a. Wacken Open Air, Baroeg Open Air. Met natuurlijk als hoogtepunten de winst van de Wacken Metal Battle NL en het behalen van de 4e plek op de Wacken International Finales 2022! Met nieuwe releases in het vooruitzicht is Nephylim hongerig naar meer… Veel meer!

Nephylim is onderdeel van Music Hub Brabant. Music Hub Brabant is hét talentontwikkelingsprogramma van onze provincie met als doel om van regionaal talent toptalent te maken.

Support Act: Dodentocht
Dodentocht is een driekoppige kracht ontstaan uit de uitstreken van Nederland, zij combineren sludge met deathdoom door een combinatie van zware riffs, wisselende vocalen en een grimmige sfeer. Als je een avond wilt headbangen op diepgaande teksten en je een unieke show wilt meemaken, dan ben je bij Dodentocht aan het goede adres.

Klinkt als: Lahmia en Moonshade