Locatie Zaal
Datum za 04 jul'20
Zaal open 20:00
Aanvang 20:45

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Deze showcase is exclusief toegankelijk voor Business Club en VrienT van T.

Wij presenteren met trots: het beste talent uit Brabant tijdens de Music Hub showcase! Music Hub Brabant is hét talentontwikkelingsprogramma van onze provincie met als doel om van regionaal talent toptalent te maken. Vanavond geven we voorproefje van de selectie van 2020 met PYRO en Sjoerd van Eijck.

PYRO is, zoals de naam al doet vermoeden, een knallende, ontvlambare rockband (denk Foo Fighters, The Offspring en Kings Of Leon), met het heilige vuur van U2 en Coldplay. Tijdens The Voice, de Popronde en als voorprogramma van Navarone zette PYRO al velen in vuur en vlam. Begin dit jaar gaven ze een uitverkochte headlineshow in Effenaar Eindhoven. Zo werkt PYRO toe naar een zomer waarin ze verschillende festivals zullen verschroeien. Aan ambitie geen gebrek bij deze heren.

Sjoerd van Eijck is een Nederlandse pianist en componist. De afgelopen jaren ontwikkelde hij zich sterk op lyrisch en avontuurlijk vlak. Dit is duidelijk te horen in zijn spel en composities. Een van zijn bands is Mudita, samen met zangeres Sanne Rambags en trompettist Koen Smits. In 2018 lanceerden zij hun debuutalbum “Listen To The Sound Of The Forest”. Hiermee ontvingen ze lovende reacties en wonnen in 2019 een Edison. Daarnaast speelt Sjoerd geregeld met Eric Vloeimans en vele anderen muzikanten. Vanavond neemt hij saxofonist Jesse Schilderink mee.