Locatie Rabozaal
Datum vr 19 mrt'21
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Genre Rock & alternative
Tickets:
Eenpersoonsticket € 16.25
Tweepersoonsticket € 32.5
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

Vanwege de strengere maatregelen vanuit de overheid is dit concert verplaatst naar een nieuwe datum: vrijdag 19 maart 2021. Gekochte tickets blijven geldig. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.

Vijf Vliegende Hollanders die sinds 2011 de spannendste instrumentale soundscapes maken. Komend uit Den Haag verzet Monomyth de grenzen van space- en stonerrock. In 2019 opent de band een nieuw hoofdstuk met het vierde album Orbis Quadrantis. Op Orbis Quadrantis verkent Monomyth, dat de planken van Roadburn en Desertfest Londen, Berlijn en Antwerpen al vervaarlijk deed kraken, onontgonnen wateren. Toch houdt hun minutieuze psychedelica nog steeds het midden tussen Ariel Pink en Pink Floyd, altijd met een open eind.

Monomyth werd opgericht door bassist Selwyn Slop en drummer Sander Evers. Daarnaast bestaat de band uit Peter van der Meer (toetsen, gitaar), Tjerk Stoop (digitale instrumenten, gitaar) en gitarist Boudewijn Bonebakker (Gorefest/Gingerpig), die zich In het najaar van 2017 bij de band voegde. Monomyth toerde de afgelopen jaren door heel Europa en speelde op festivals als Roadburn, Desertfest, Paaspop, Noorderslag en Reeperbahn.

GEBOUW-T GAAT WEER OPEN, WELKOM TERUG!

We openen vanaf juli weer de deuren voor een reeks intieme shows op afstand. Per show verkopen we een beperkt aantal kaartjes (2-persoonstickets en een paar 1-persoonstickets) zodat iedereen op een veilige afstand van het concert kan genieten. Hierbij nemen we alle regels en richtlijnen rondom corona in acht. We volgen daarin het protocol dat is opgesteld door de Vereniging Nederlandse Poppodia & Festivals. We kunnen niet wachten om jullie weer te ontvangen.