Locatie Rabozaal
Datum do 30 sep'21
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Genre Rock & alternative
Tickets:
Voorverkoop € 20.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

Vanwege de verlenging van de maatregelen vanuit de overheid wordt dit concert verplaatst. Nieuwe datum is: donderdag 30 september 2021. Gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.

Onderweg naar een blinde muur trok iemand de handrem op. De aarde bleef draaien, de jagende wolken keken met open mond naar de ratrace beneden. Maar bij Mintzkov kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Al sinds jaren een vastgediende in het Vlaamse poplandschap. Na album ‘Sky Hits Ground’ uit 2013 was het een tijd stil. Maar dit is Mintzkov anno 2020: een driekoppige crew met Philip Bosschaerts, Lies Lorquet en Min Chul Van Steenkiste. Een constructie sterker dan ooit tevoren – ooit al eens een driehoek proberen om te buigen? Nieuwe plaat ‘Oh Paradise’ verscheen dit jaar. De motor vonkt, de crew is klaar om de kosmos in te schieten. Klamp je vast aan het dichtstbijzijnde handvat. Daar gaan we.

Any Minute Now!

Popjournalist Willem Jongeneelen loopt in Nederland en België regelmatig tegen bijzondere artiesten aan. Relatief beroemd of soms nog totaal onbekend, in wat voor genre dan ook. Tijdens Any Minute Now! stelt hij steeds zo’n nieuwe naam voor en draait hij relevante plaatjes rond het optreden. In zijn optiek hebben al die (relatief) nieuwe namen één belangrijk aspect gemeen: ze maken urgente muziek. Ze bezitten een sound die helemaal van deze tijd is, of schrijven/spelen liedjes van een kwaliteit die juist helemaal tijdloos is. Het zijn altijd namen die gehoord moeten worden!