Laatste kaarten
Locatie Rabozaal
Datum vr 30 okt'20
Zaal open 19:30
Aanvang 20:15
Genre Rock & alternative
Tickets:
Voorverkoop € 20.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

Dit concert (oorspronkelijke datum: 31 juli) is verplaatst naar 30 oktober 2020. Gekochte kaarten blijven ook op de nieuwe datum geldig. Kaartkopers ontvangen hierover persoonlijk bericht. 

Onderweg naar een blinde muur trok iemand de handrem op. De aarde bleef draaien, de jagende wolken keken met open mond naar de ratrace beneden. Maar bij Mintzkov kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Al sinds jaren een vastgediende in het Vlaamse poplandschap. Na album ‘Sky Hits Ground’ uit 2013 was het een tijd stil. Maar dit is Mintzkov anno 2020: een driekoppige crew met Philip Bosschaerts, Lies Lorquet en Min Chul Van Steenkiste. Een constructie sterker dan ooit tevoren – ooit al eens een driehoek proberen om te buigen? Nieuwe plaat ‘Oh Paradise’ verscheen dit jaar. De motor vonkt, de crew is klaar om de kosmos in te schieten. Klamp je vast aan het dichtstbijzijnde handvat. Daar gaan we.

Gebouw-T gaat weer open, welkom terug!

We openen vanaf juli weer de deuren voor een reeks intieme shows op afstand. Per show verkopen we een beperkt aantal kaartjes (2-persoonstickets en een paar 1-persoonstickets) zodat iedereen op een veilige afstand van het concert kan genieten. Er is geen deurverkoop. Hierbij nemen we alle regels en richtlijnen rondom corona in acht. We volgen daarin het protocol dat is opgesteld door de Vereniging Nederlandse Poppodia & Festivals. We kunnen niet wachten om jullie weer te ontvangen.

Any Minute Now!

Popjournalist Willem Jongeneelen loopt in Nederland en België regelmatig tegen bijzondere artiesten aan. Relatief beroemd of soms nog totaal onbekend, in wat voor genre dan ook. Tijdens Any Minute Now! stelt hij steeds zo’n nieuwe naam voor en draait hij relevante plaatjes rond het optreden. In zijn optiek hebben al die (relatief) nieuwe namen één belangrijk aspect gemeen: ze maken urgente muziek. Ze bezitten een sound die helemaal van deze tijd is, of schrijven/spelen liedjes van een kwaliteit die juist helemaal tijdloos is. Het zijn altijd namen die gehoord moeten worden!