Locatie Zaal
Datum za 15 jun'19
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Metal-T in Gebouw-T. Voor de liefhebbers van het intense gitaarwerk en hevige vocalen. Anno Domini presenteert een ode aan Ghost en Powerized brengt z’n epische songs naar Bergen op Zoom.

We hebben een paar early birds beschikbaar. Dan bespaar je mooi 2 biertjes op de ticketprijs. Be quick!

Over de band Anno Domini is weinig bekend. Wat wel bekend is, is dat deze heren als eerste in Europa een Ghost BC tribute uitvoeren die ook echt de naam verdient. Het echte Ghost is een Zweedse band en opgericht in 2006. Ze spelen heavy metal en de teksten zijn gebaseerd op occultisme, satanisme en bekende horrorverhalen. Anno Domini treedt, net als Ghost, op in excentrieke kleding gehuld met dito gitaren, sound en podiumaankleding.

Powerized werd opgericht door multi-instrumentalist en vocalist Nick Holleman. De 5 musici uit Nederland staan bekend om hun lyrische diepte- en vertelmogelijkheden, gecombineerd met een overweldigend melodieus geluid en intense vocalen. Na het uitbrengen van de ‘My Creed’ demo heeft Powerized over de hele wereld gespeeld. Na hun eerste Europese tour in 2014 keerde de band terug naar de studio. Hieruit kwam de single ‘Where Worlds Meet The Eye’. In de nasleep van de single volgde een tweede tournee. Van full-on headbangen en extravaganza tot adembenemend mooie songs, van uitgebreide epische symfonieën tot luchtige composities. Powerized shows zijn boeiend van start tot finish.