Locatie Rabozaal
Datum za 02 jan'21
Zaal open 19:30
Aanvang 20:15
Genre Rock & alternative
Tickets:
Eenpersoonsticket € 7.25
Tweepersoonsticket € 14.5
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

Vanwege de strengere maatregelen vanuit de overheid is dit concert verplaatst naar een nieuwe datum: zaterdag 2 januari 2021. Gekochte tickets blijven geldig. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.

Na de nacht komt de dag, maar na de dag komt ook onvermijdelijk weer de nacht. Deze twee kanten van het leven heeft de West-Brabantse band Men on Wire de afgelopen jaren mogen ontdekken. Van jonge honden met een honger naar alles wat maar muzikaal was zijn de 4 heren langzaam uitgegroeid tot de ‘elder statesmen’ van de West-Brabantse rockscene. De honger is nooit verdwenen, de ervaring is erbij gekomen.

Bij de vier jonge vaders lagen de prioriteiten lange tijd elders. Maar één ding is overeind gebleven: de drive om met zijn vieren melodieuze, sfeervolle en intense indierock te maken. Sander Brok (gitaar/toetsen/synth), Tim van Andel (basgitaar/zang), Martijn Wijnings (drums/samples) en Wouter Stroop (zang/ gitaar) zijn na vele jaren van familiaire afleiding eindelijk weer in balans en gefocust op hun muziek. Men on Wire is klaar om de komende tijd de wereld kennis te laten maken met hun nieuwste kindje: de EP Hestia.

In 2020 besloten de mannen van Men on Wire om weer eens de studio in te duiken. Eind juni werden in Studio Sandlane in Gilze-Rijen onder de bezielende leiding van Jos ‘El Jefe’ Driessen vier nummers opgenomen. Het eindproduct, de Hestia EP, mag er zijn: de sfeervolle titeltrack Hestia, het ogenschijnlijk luchtige maar tekstueel zware Left Luggage, de melodieuze rocker Bordertown en het onheilspellende Seven Days beschrijven de realiteit van het dagelijkse leven van eind-dertigers. Het huwelijk, het einde ervan, de liefde voor het gezin maar ook de keerzijden daarvan, het leven in een stad waar je ook opgegroeid bent en het verlangen naar ‘iets anders’ maar nooit de stap willen wagen. Alledaagse zaken maar voor iedereen herkenbaar en o zo fijn, lastig en pijnlijk als je er midden inzit. De heren van Men on Wire bezingen op deze EP hun zegeningen en vechten met hun demonen.

Support: The Spvrk

Bredaas pop-punk trio The Spvrk maakt catchy nummers met sterke emotie. De sound van de band dekt een breed spectrum tussen mainstream pop en hardcore punk wat resulteert in radio-ready songs met ballen. Na 5 jaar naam gemaakt te hebben als vijftal met het spelen van Popronde, festivals als Jera On Air en Breda Barst, kwam de band terug met de singles ‘Disconnection’ en ‘Into The Cold’.

GEBOUW-T GAAT WEER OPEN, WELKOM TERUG!

We openen vanaf juli weer de deuren voor een reeks intieme shows op afstand. Per show verkopen we een beperkt aantal kaartjes (2-persoonstickets en een paar 1-persoonstickets) zodat iedereen op een veilige afstand van het concert kan genieten. Hierbij nemen we alle regels en richtlijnen rondom corona in acht. We volgen daarin het protocol dat is opgesteld door de Vereniging Nederlandse Poppodia & Festivals. We kunnen niet wachten om jullie weer te ontvangen.