Locatie Livestream
Datum vr 26 mrt'21
Aanvang 20:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Vanwege de corona-maatregelen kon het concert van Men On Wire helaas niet doorgaan. Er komt geen vervangende datum. Je ontvangt binnen een maand het geld terug op je rekening. Hiervoor hoef je geen actie te ondernemen. Er is ook een beetje goed nieuws: Men On Wire doet op vrijdag 26 maart wél een livestream vanuit Gebouw-T. Die avond vanaf 20.30 uur gratis te volgen via www.gebouw-t.nl/live én Facebook Live.

Na de nacht komt de dag, maar na de dag komt ook onvermijdelijk weer de nacht. Deze twee kanten van het leven heeft de West-Brabantse band Men on Wire de afgelopen jaren mogen ontdekken. Van jonge honden met een honger naar alles wat maar muzikaal was zijn de 4 heren langzaam uitgegroeid tot de ‘elder statesmen’ van de West-Brabantse rockscene. De honger is nooit verdwenen, de ervaring is erbij gekomen.

Bij de vier jonge vaders lagen de prioriteiten lange tijd elders. Maar één ding is overeind gebleven: de drive om met zijn vieren melodieuze, sfeervolle en intense indierock te maken. Sander Brok (gitaar/toetsen/synth), Tim van Andel (basgitaar/zang), Martijn Wijnings (drums/samples) en Wouter Stroop (zang/ gitaar) zijn na vele jaren van familiaire afleiding eindelijk weer in balans en gefocust op hun muziek. Men on Wire is klaar om de komende tijd de wereld kennis te laten maken met hun nieuwste kindje: de EP Hestia.

In 2020 besloten de mannen van Men on Wire om weer eens de studio in te duiken. Eind juni werden in Studio Sandlane in Gilze-Rijen onder de bezielende leiding van Jos ‘El Jefe’ Driessen vier nummers opgenomen. Het eindproduct, de Hestia EP, mag er zijn: de sfeervolle titeltrack Hestia, het ogenschijnlijk luchtige maar tekstueel zware Left Luggage, de melodieuze rocker Bordertown en het onheilspellende Seven Days beschrijven de realiteit van het dagelijkse leven van eind-dertigers. Het huwelijk, het einde ervan, de liefde voor het gezin maar ook de keerzijden daarvan, het leven in een stad waar je ook opgegroeid bent en het verlangen naar ‘iets anders’ maar nooit de stap willen wagen. Alledaagse zaken maar voor iedereen herkenbaar en o zo fijn, lastig en pijnlijk als je er midden inzit. De heren van Men on Wire bezingen op deze EP hun zegeningen en vechten met hun demonen.