Locatie Zaal
Datum za 30 mrt'19
Zaal open 23:00
Aanvang 23:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Say what?! Nummer tien al? Zeker weten: Matriks is op zaterdag 30 maart aan zijn tiende editie toe. Heb je er negen gemist? Zorg er dan zeker voor dat je er deze keer wél bij bent, want we gaan voor bigger, better en stronger dan ooit! Matriks is sinds 2016 een vaste waarde in Bergen op Zoom voor een regelmatige dosis kwalitatieve techno. Voor deze tiende editie verhuizen we naar Gebouw-T, dé garantie voor nog wat extra power. En de line-up? Die blijft helemaal hetzelfde, want je kan zoals steeds helemaal losgaan op de beats van de vaste Matriks-crew. Jeroen Search, bekend van Len Faki’s Figure label, brengt een pompende liveset, JRD en Michel Keijser zorgen voor de nodige techno trips on the side. Klaar voor? Markeer zaterdag 30 maart nu al in je agenda. Let op, 18+!

Jeroen Search (live)

Jeroen Search is een van de meest invloedrijke producers in de techno én een goed bewaard geheim. Hij brengt sinds de jaren 90 eigenlijk alleen maar kwaliteitsplaten uit met dekenmerkende Search-sound. Een echte veteraan met een bak aan ervaring die op 30 maart een liveset komt doen. Jeroen Search bivakkeert nog steeds in de voorhoede van de technoscene en is er daarmee natúúrlijk bij tijdens de 10e editie van Matriks

JRD

JRD, oorspronkelijk uit Nederland maar gevestigd in Antwerpen, raakte in de jaren tachtig geïnteresseerd in dancemuziek toen New-beat en Acid house werden geïntroduceerd. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de technoscene. Hij is tevens oprichter van het Dutch Resistance-concept in Antwerpen en een van de resident-DJ’s van Technoir.

Michel Keijser

Michel Keijser is een Nederlandse DJ en producer van techno. In 1996 begonnen Michel en Jeroen hun eigen minimale techno-label genaamd “Search” onder Basic Beat Records in Rotterdam. Daar hebben ze een tijd samen muziek op uitgebracht. Jeroen ging verder als Jeroen Search, maar Michel verliet een tijdje het podium. In 2017, als kersverse vader, pakte hij het productie en DJ-werk opnieuw op.