Gratis!
Locatie Livestream
Datum wo 26 jan'22
Aanvang 20:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Young Creations (het jongerenplatform van Gebouw-T) presents: Masterclasses. Verschillende gasten zullen alle belangrijke aspecten van het organiseren van evenementen bespreken. Hoe promoot je een feest, hoe plan je de organisatie van het festival of hoe verzin je een concept? Al deze vragen zullen beantwoord worden in een serie met masterclasses.

Deze editie met:

Joost van Abeelen

‘Hoe promoot je een evenement?’
Joost van Abeelen is werkzaam als hoofd Publiciteit en Communicatie bij Poppodium 013. Hier is hij verantwoordelijk voor de aansturing van het team van showpromoters. 013 is het grootste poppodium van Nederland. Met shows variërend van 300 tot 3000 bezoekers is er een grote diversiteit aan activiteiten. Sinds 2014 is Joost tevens betrokken bij WOO HAH! Het festival waar hij verantwoordelijk is voor de marketing en communicatie. WOO HAH! is uitgegroeid tot een internationaal toonaangevend driedaags festival met 40.000 bezoekers per dag, er komen acts als Future, Travis Scott en Post Malone. Joost neemt je mee in de complete marketing van event. Hoe bepaal je de doelgroep, welke kanalen moeten er gebruikt worden en hoe plan je alles zo goed mogelijk in? Deze en vele andere vragen worden beantwoord!

De masterclass is GRATIS en voor iedereen toegankelijk
Helaas kunnen we nog geen bezoekers in Gebouw-T ontvangen bij deze masterclass. Gelukkig is deze wel te volgen via de livestream! Ga hiervoor woensdag om 20.00 uur naar www.gebouw-t.nl/live